Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Smart Jalgratta Lukk Veekindel Parool Häire Kõrge Kvaliteedi Jalgratta Alarm Elektrooniline Lukk Turvalisuse Kaitse

    (1) 1
(1 Arvustused)

€4.81 €3.80
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d73670

Smart Jalgratta Lukk Veekindel Parool Häire Kõrge Kvaliteedi Jalgratta Alarm Elektrooniline Lukk Turvalisuse Kaitse

Omadused:

1. Alarmi funktsioon: vibreeriv alarm käivitada, 110 dB alarm signaali väljund;

2. Parooli lock: alarmi kaitse või häire vabastamist rakendatakse parool;

3. Reguleeritav tundlikkus: vibratsiooni vallandada tundlikkus võib jagada kolme käiku ja saab määrata seda ise;

4. Madala pinge kiiret funktsioon: kui aku pinge on madal, kiire, heli genereeritakse.9V patarei saab kasutada umbes 4 kuni 5 kuud.

Tehnilised andmed:

Kaal: umbes 89 g

Suurus(umbes): 11 * 8 * 5 cm/ 4.33 * 3.15 * 1.97 aastal

Aku: ei sisalda

Kasutada patarei: 9V patarei

Kasutamine:

1. Tehase Setup Password: ABCA

2. Parooli muutmine: Vajutage klahvi 2 sekundit all (kuulete tooni "di" ), sisestage vana parool ( pärast 2 õige kiire toonid ja 1 viga kiire toon, väljumiseks tegevus ), ja sisestage uus nelja-kohalise parooli ( 2 edu kiire toonid ).

Märkus: Kui aku on eemaldatud, parooli taastatakse tehase parool.

3. Kui vale parool on sisestatud neli korda järjest, et süsteem lukustub klaviatuur keelab operatsiooni, ja lukustus vabastatakse 3 minutit hiljem.

4. Kaitse: Vajutage B all 2 sekundit, vastuvõtva kiire kõlab "di" ja kaitse on edukas.Pärast viivitus 5 sekundit, siis lülitub häireolukorda.

5. Tühistamine: Sisestage neljakohaline parooli kaitse või häire riigi ja välja kaitse pärast 2 "di" teata tooni.

6. Kaitse alusel riigi -, signalisatsiooni käivitab vibratsiooni esimest korda ja laulan 5 järjestikust sekundit.Kui see on ajendatud vibratsiooni jooksul uuesti 5 sekundit, signalisatsioon laulan 15 järjestikuse sekundit.

7. Madala pinge avastamine: Kui aku pinge on madal, signalisatsioon "di" iga 1 minuti, mis näitab, et aku vaja välja vahetada.

8. Tundlikkuse Reguleerimine: Vibratsioon vallandada tundlikkus võib jagada kolme käiku ( esimene käik on suurem, teine käik on mõõdukas, ja kolmas käik on väikseim ).Välja riigi, vajutage ja hoidke all klahvi C kuulda, et "di" tooni, ja siis kuulda, et "di" toon pärast 2 sekundit, mis näitab, et see on sisse esimene käik.Vajutage ja hoidke all klahvi C kuulda, et "di" tooni, ja siis kuulda, et "di" toon pärast 2 sekundit, mis näitab, et see on seatud, et 2. käik.Vajutage ja hoidke all klahvi C kuulda "di" helin ning seejärel "di di di", näitavad, et see on seatud, et kolmas käik ( tsükli töötamisel ).

Märkus: tehase vaikeseade on 2. käik.

Paigaldus soovitused:

Võite installida, terasest toru all jalgratta sadul, või saate valida, muud kohad, mis sulle meeldib või sobivad paigaldamiseks.See vargusevastane seade ei saa otse asendada lukk.Kui jalgratas on paigutatud õues, see on parim, lukustab jalgratta kinniti koos terasest traat-lukk, ja see häire võib saavutada parem anti-varguse mõju.

Oluline Märkus:

Toode sisaldab "pall" suure tundlikkusega vibratsiooni seire seade, nii et sa ei tunne midagi rolling masina sees, kui on tegemist siis, mis on normaalne nähtus, mitte lahtine osa sees, palun pöörama tähelepanu sellele.Aitäh!

• Kõik esemed saadetakse jooksul 2 tööpäeva jooksul pärast makse on kustutatud.• Kõik esemed, mis saadetakse Posti kaudu Kirja, mis kestab 15-35 päeva, et jõuda.• International shipping nõuab keerulisem shipping kord (näiteks nii riikide tolli -, transiidi-jaamad jne.), samuti on mõju mitmed tegurid, nagu pühad, ilmastiku tingimused jne, nii et see võtab ilmselt rohkem aega oma punkte, et jõuda lõppsihtkohta.Täname oma arusaamist selles küsimuses.• Impordi tollimaksud, käibemaks ja kõik muud maksud, ei sisaldu toote hind või postikulud.Riik Tarneaeg(Via Postitus Lennupostiga)

Maksmine :

• Võtame Alipay, West Union, TT, pangaülekandega , QIWI Rahakott, WebMoney , Kõik suuremad krediitkaardid kaudu turvaline makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.• Tasumine peab toimuma 3 päeva jooksul, et• Kui te ei saa kassasse kohe pärast enampakkumise sulgege, palun oodake paar minutit ja proovige uuesti Maksed tuleb sooritada 3 päeva jooksul.

• Kliendi tagasiside on meile väga oluline.• Palun jätke 1 minut meiega ühendust ENNE kui jätate halba tagasisidet, lahendame probleemi positiivselt ning teeme kõik, mis suudame, et sa rahul• kui on mingi probleem oma ostu.Oleme seadnud endale kõrged standardid tipptaset ja püüdma 100% kliendi rahulolu!Meie tööaeg on :- 9:00 kuni 18:00 (GMT +8 esmaspäevast reedeni - 8:30-12:30 (GMT +8 SaturdayAnd meie kontor on suletud pühapäeval ja riiklikel pühadel (Hiina)Me vabandan hilinenud vastuse ajal holidaysOur Lähetused:

1. Eksportida kvaliteetseid kaupu alates orient konkurentsivõimelise hinnaga teile.

2. Teha koostööd meie klientidega, et luua oma äri .

3. Et maksimeerida meie rahvusvahelise ostja kasumlikkust ja konkurentsivõimet.

Palun tulge varsti tagasi ja külasta meid jälle~

Sildid: nutikas elektroonika sõrmejälje lukk, juhul 9t turvalisus, maxda ukse lukk, c10 ukse lukk, eas signalisatsioon, lükake ukse lukustamine sõrmejälje, mardikas ukse lukk, juhul julgeoleku 500, security pro kiiver, atlas ukse lukk.

  • Toote Tüüp: Signalisatsioon
  • Suurus: as the picture
  • Funktsioon: Lihtne kaasas kanda
  • Mudeli Number: HF02634
  • Drop Shipping: tugi
  • Tüüp: muud, Signalisatsioon
  • SISESTAGE SÕNA: Kõrge Kvaliteet
  • Värv: Must
  • Tasuta Kohaletoimetamine: Jah
  • Pakkimine: kasti
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: muud, Kui pilt
image

Anonymous

1
2022-08-20

“Ik”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd