Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jalgratta Hoidja Parkimine Nagid Bike Roostevabast Terasest Bike Parkimine Seista Bike Jalgratta Püsti Põranda Hammas UUS

    (1.00) 4.00
(0 Arvustused)

€26.23 €10.23
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d124751

Bullet Punkte:

1、Tugev konstruktsioon: Seal on neli fikseeritud punkte rehvi, Bike Põranda Stand on palju parem kui teised toetab ainult üks või kaks punkti fikseeritud raam, rattad, pöörlevate kumerate rootori, ja kett.

2、Kokkuklapitavad Disain: Need Kaasaskantavad Jalgratta Hooldus Seisab vastu kokkuklapitavad struktuur, mida on lihtne kasutada.Esi-ja tagarataste jalgratas on paigutatud sügavam hoidiku kui teised, nii et nad on kindlalt fikseeritud hoidik.

3、Mugav ja Stabiilne: Põranda Bike Rack saab hõlpsasti määrata jalgratas, mida saab kasutada, et reguleerida sõiduki käiguvahetuse süsteemi ja remont, puhastus-sõiduk, mugav ja kiire.

4、Push kiiresti ja Lihtsalt: Tõmba jalgratta see Bike Ladustamise Seista on väga lihtne.Seda saab kasutada, et hoida oma bike stabiilne.Kokkuklapitavad disain võib säästa ruumi.

5、Laia Kasutusvõimalust: Meie Jalgratta Remont Seista sobib 99,9% jalgrattad turul, mida saab kasutada kodus, garaaž, office ja jaemüük taotlused.Seda saab paigaldada ilma tööriistadeta.

Kirjeldus:

Road bike seista on palju parem kui muud sulgudes ainult üks või kaks punkti fikseeritud raami, veljed, pöörlevate kumerate rootori, ja kett lemmikutega, mis on 4 fikseeritud punkti.

1. Vastupidav struktuur, stabiilne ja usaldusväärne.

2. Vastu kokkuklapitavad struktuur, lihtne ladustada ja kasutada.

3. Suurepärane vahend remont ja sõiduki puhastamise.

4. Sobib 99,9% jalgrattad turul.

5. Saab paigaldada ilma tööriistadeta.

Omadused:

Materjal: Kõrge-intensiivsus süsinikusisaldusega teras+kumm

Suurus: 43.5*40.5*45.0 cm/17.12*15.94*17.7.71 tolline

Umbes kaal: 2500g

Pakendi suurus: umbes 47*16*10cm/18.50*6.29*3.93 tolline

Pakkeleht:

1*jalgratta seista

Laadi nõuanded:

1. Tänu värvi temperatuuri -, kaamera -, keskkonna valguse ja fotograafia tehnikaid ekraan, pildid, osa tooteid võib olla väike värvi erinevus, ja värv põhineb füüsiline objekt!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubada väikesi erinevusi suurus.

Sildid: jalgratta hoidja parkimine bike nagid, jalgratta hooldus seista, korrus bike omanik, omanik, jalgratta riiul, puistu.

  • Võimsus (Koormus): tsükli vedaja
  • Materjal: Teras
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd