Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jalgratta Taillight Taga Koos Aku 5 LED Jalgratta Valguse Mägi Liiklusohutuse Hoiatus Jalgrattasõit Saba-lamp Bike Tarvikud

    (1) 2
(1 Arvustused)

€2.55 €1.40
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d176324

Kirjeldada:

värv nagu näha

materjal: plastik

Suurus: 68*39*20mm/2.67*1.53*0.78 tolline

Neto kaal: 48g

Toide: AA patarei*2 (patarei ei kuulu tarnekomplekti)

Selles valguses on sobilik paigaldatud istme postitus allpool 30MM/1.18 tolline.Need, kes ei saa installida istme toru saab paigaldada see tagumine kahvel toru jalgratas.

1. Selle kokkupõrke-light jalgrattad on 5-super-eredad Ledid sees, ja kvaliteet on usaldusväärsem.Kasutades VYI suure kõvadusega plastiline, ei ole mingit probleemi, purustamise, kui ratsutamine.

2. Kõrge heledus, kasutades autentne A-klassi lambi pea, sisseehitatud peegeldav kauss ees, see muudab heledust suurendada 30% alusel, ja välimus on särav.

3.6 dimm režiimid, quick release disain, veekindel ja põrutuskindel, eriti sobivad off-road bikes ja sõbrad, kes sageli sõita kell ligidal

Märkused:

1. Nagu me kõik teame, erinevates arvutites erinevate display värvidega, ja tegelik värv võib veidi erineda pildil.

2. Kui te leida seda raske valida suurus, minuga saab ühendust igal ajal, me anname teile mõned soovitused, kuid ainult oma viide.

3. Me saame vastu tellimusi segatud teemad, värvid ja suurused.

See toode sisaldab:

1tk kerge (patarei ei kuulu komplekti)

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Me garanteerime, et meie toodete kvaliteeti.me olema valmis vastus sulle ASAP.

Sildid: jalgratta taillight taga.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: riski
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Jalgratta Taillight
  • Toide: aku
  • Paigaldus Paigutamine: Seatpost
image

Anonymous

2
2022-11-15

“See on teatanud, 6 režiimi valguse ja horisontaalselt, kuid reaalsus on see, et see on ainult 3 transpordiliikide ja jääb vertikaalasendis. Pluss led tuled rohkem, kui ülejäänud ning valgus ei ole ühtlane”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd