Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2TK Ventiili Adapter Pumba Teisendada Presta, Et Schrader Vask Ventiili Adapter Rattad Gaasi Pihusti Toru Vahend, Bike Jalgratta Tarvikud

    (3) 5
(3 Arvustused)

€1.22 €0.86
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d181835

Omadused

1.Teisendada Presta, et Schrader

See ventiili adapter vahend mugavalt teisendab teie jalgrattad Presta ventiil Schrader ventiil, mis võimaldab teil ühendada oma rehvid aadressil lai valik pumpasid.See sobib kõikidele jalgratta rehvid koos Presta klapid.?Rattad kipuvad tulema üks kahte tüüpi ventiilid.Schrader ventiilid, mis on tihtipeale odav bike rehvid ja need klapid on sama, mida kasutatakse autodes.Siiski, enamik high-end jalgratta rehvid on täis pumbatud, mille Presta ventiil, mis on spetsiaalselt projekteeritud jalgratast.

2. Lisada Presta, et Schrader adapter

Lihtsalt lahti otsa Presta ventiil ja seejärel keerake ventiil adapteriga.?See väike ja kompaktne messing Presta ventiil adapteriga saab jätta oma rehvi varre jaoks kiire ja mugav ligipääs, teise võimalusena, see võib kergesti mahub taskusse.

3. Paisutada oma rehvi

Sa võiksid paisutada oma bike rehvi tankla pump, ei ole vaja teha mahukaid käsi pump ja palju kiiremini paisutada.?Klapi avanemisel palju kiiremini kui käsitsi pumbata ja ei väsitama oma käsi läbi protsessi.

4.?Kõrge Kvaliteet

See Presta ventiil adapter jalgratta pump on valmistatud kõrge-kvaliteet messing täpselt niidid.Kummist O-ring tihendid on pingeline fit vältida lekkeid kasutamise ajal.

5.Bike rehvid üldiselt kasutame Presta klapid, kuigi autod kasutada Schrader ventiilid.See Presta ventiil Schrader ventiili adapter võimaldab teil ühendada oma rehvide tankla pump, nii et ei ole vaja teha käsitsi jalgratta pump.Klapi avanemisel palju kiiremini kui käsitsi pumbata ja ei väsitama oma käsi läbi protsessi.

See väike ja kompaktne messing Presta ventiil adapteriga saab jätta oma rehvi varre jaoks kiire ja mugav ligipääs, teise võimalusena, see võib kergesti mahub taskusse.

Kirjeldus

Materjal: messing

Värv: Kuldne

Kaal: Umbes 7G

Pakett sisaldab :2* Jalgratta ventiili

Sildid: ventiili kork lilla schrader, dell c-840 power adapter, ventiili korgid lincoln, ventiili kork schrader oranž, otsik schrader ventiil, m6 mutter roostevabast 304, n jalgratta pump, 100bar ventiil, uudne jalgratta ventiili, motar bike tarvikud.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-12-19

“Ma ei saanud toode, kuid toetust anti. Õiglane piisavalt”

image

Anonymous

5
2022-09-20

“BIen”

image

Anonymous

5
2022-10-03

“Tere Ei ole midagi kurta, tarned: aeg, huvitav hind... Kõik on täiuslik. Hea päev. Südamest. JcP”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd