Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Lenkstangi Lõpus Bike Peegel Jalgrattasõit, Ratsutamine Peegel Tagasi tahavaate tahavaatepeeglid Jalgratta Tarvikud Mountain Road Bike MTB

    (0) 0
(0 Arvustused)

€1.16 €0.52
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d216700

Lenkstangi Lõpus Bike Peegel Jalgrattasõit, Ratsutamine Peegel Tagasi tahavaate tahavaatepeeglid Jalgratta Tarvikud Mountain Road Bike MTB

Bullet Punkte:

1、360°Universaalse Kohanemise Pandla: Te saate reguleerida peegel oma seisukoht, mis on mugavam kasutada ja vaatenurk on mugavam.

2、Lai Ühilduvus: baar lõpus bike peegel sobib 17.4~22 mm, sisemine läbimõõt lenkstangi (Avatud Käepidemed või Lõigatud Auk).Ja see on kooskõlas 90% maastikurattad ja road bikes.

3、Universaalne Disain: baar lõpus bike peeglit saab paigaldada nii vasakule ja paremale, ja top lenkstangi ja allpool lenkstangi.

4、Mitut eesmärki: baar lõpus bike peegel sobib igat liiki jalgrattad, sealhulgas road bikes, MTB, E-bikes ja jne. 5mm/0.20 aastal(umbes) hex võti vajalik paigaldamiseks.

5、Selge Kumer Peegel: peegel on mõeldud high-definition klaasist läätsed parandavad jalgrattasõidu ohutus.Tugevdada PC bracket: suurem kõvadus ei ole lihtne olla katki, anti-vananemist.

Omadused:

Purunematu selge roostevabast terasest objektiivi ohutu jalgrattasõit.

Suure mõjuga vastupidav raam.

Ideaalne road bikes, maastikurattad, E-bikes, hübriid, jalgrattad, city bikes, ja teie bike!

360° reguleeritav, mis kehtib nii vasakule ja paremale.

Spetsifikatsioonid(umbes):

Objektiiv: purunematu objektiiv

Alus: eco-sõbralik suur mõju nailon kiud

Rakendus: KORTER VÕI TILK lenkstangi siseläbimõõt 17-22mm/vaid 0,67-0.87 aastal

Kokkupanek: Hex võti 5mm/0.20 aastal

Pakkeleht:

1*Bike Baar Lõpus Peegel (Märkus: ainult hulka 1 peegel / ei 1 paar)

Sildid: urban bike peegel, aeros bike, jalgratta vintage brändi, lg peegel, kar dvrs peegel, pronks dekoratiivsed peeglid, kamen bike, kaubeldavate bike peegel, jalgratta tarvikute kods, doe elektrilise jalgratta.

  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd