Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Lapsed, Tüdrukud, Poisid, Jalgrattasõit Tarvikud Kolmerattalise Lenkstangi Tutid Paelte Tutt Roller Osad Bike Jalgratta Teenetemärgi

    (1) 3
(1 Arvustused)

€1.54 €0.89
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d221985

Brand new kõrge kvaliteediga Laste jalgratas, roller lenkstangi tutt teenetemärgi Materjal: PVC Värvi: 8 värvi valik Pikkus: 30cm Kogus: 1pair (2tk) Omadused: Täiesti uus ja kvaliteetne.Ere ja värvikas.Jalgratta paelte on suurepärane viis, kuidas lapsed isikupärastada oma jalgratta.Kui paelte on kaunistatud atraktiivne värve.Kui paelte lihtsalt asetada juhtrauda enamik lapsed jalgratastega.Las lapsed isikupärastada oma jalgrattaga.Sobib jalgrattad, kolmerattalised jalgrattad ja roller.Lihtne ja kiire paigaldada.Pakett sisaldab: 2tk Lenkstangi Tutid Teade: 1.Üleminek: 1cm=10mm=, milleks on 0,39 tolli. 2.Palun lubage 1-2mm vea tõttu manual mõõtmise ja veenduge, et te ei pahanda enne tellimist. 3.Palun mõista, et värvid võivad esineda kromaatilise aberratsiooni, kuna eri paigutuse pilte.

Sildid: trendikas home decor, vici kolmerattalise, määratlemata püksid, kummist jalgratta osad, bike tarvikud laiendada, amg rattasõit, jalgratta osad ühe, luxary auto osad, antiik lapsed kolmerattalise, määratlemata kõrvarõngad komplekt.

  • Feature1: Jalgratta Lenkstangi
  • Feature2: Kolmerattalise Lenkstangi Tutid
  • Funktsioon: Lapsed Poisid Tüdrukud
  • Mudeli Number: Kolmerattalise Lenkstangi Tutid
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

3
2022-10-25

“Inglise Keeles”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd