Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Peamine Harja Pool Harja Hepa Filter Pühkida Lapiga Varuosad Xiaomi Mijia G1 MJSTG1 Mi Robot Vaakum-Mop vajalikud Tarvikud

    (5) 5
(5 Arvustused)

€12.96 €7.78
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d29297

Märkus :See ei ole Xiaomi või Roborock ehtne /original tooteid,mida meil müüa on täiesti uus ühilduv asendamine tüüp , kui te otsite algse /ehtne osad pls ära tellimus .Xiaomi brändi nimed on registreeritud kaubamärgid nende omanikele.Kasutamine mis tahes Xiaomi mark või mudel määramise see toode on valmistatud ainult tõendamiseks ühilduvus *HEPA-filter on pestav Tagasisidet: 1).Me usaldame Digisild.ee on Tagasiside ja klientide rahulolu õnnestub.Seega,teie tagasiside on meile äärmiselt oluline.Palun jätke 5 star tagasiside meile, kui olete rahul meie kaupade ja teenuste.Me anname teile parima hinna ja parema teenuse, kui te teete, et järgmine kord. 2).Palun kirjuta meile enne lahkumist mis tahes negatiivset tagasisidet või avada mis tahes vaidlus Digisild.ee.Me aitab teil probleemi lahendada.Palun andke meile võimalus lahendada mingit probleemi.Me saame aru, sa õnnetu olla, kui et läheb valesti,aga me püüame oma parima, et anda teile rahuldavaid tulemusi. 3).Me hoolime meie püsiklient,ja me oleme alati proovin aidata teil.Loodan, et luua pikaajaline äri koos sinuga...

Sildid: lago robot arm, kuld mijia, jaapani mop, määratlemata püksid, hepa filter broan, xiaomi pen oryginal, xiaomi ametlik aluspüksid, xiaomi robot ce, xiaomi 16 sülearvuti, xiaomi pihuarvutite tolmuimeja tarvikud.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Fxaizl
  • Mudeli Number: FXXM-035, eest xiaomi mijia G1 MJSTG1
  • Vaakumi Osa Tüüp: Harjad
  • Mudeli Number 1: Mi Robot Vaakum-Mop Oluline
  • Tüüp: Tolmuimeja Osad
image

Anonymous

5
2022-12-30

“Kõik norm, ainus asi, mis segi oli, et kast oli kahandanud...”

image

Anonymous

5
2023-01-03

“Ma tegin tellimuse 29. novembril ja 16. detsembril olin juba kontrollpunkti. Ma arvan, et tarne on kiire, eeldatav tarneaeg oli 18. detsembril. Toode ise on kõrge kvaliteediga, ei kaeba.”

image

Anonymous

5
2022-12-28

“Kõik sobib suurepäraselt mudel G1,”

image

Anonymous

5
2022-12-11

“Ma sain kõike, kuid ma ikka ei installi seda!”

image

Anonymous

5
2022-09-08

“Tuli kiiresti, väga hea kvaliteediga See on kiire sobib robot שצילמתי täielik varuosade מצויינים ומתאימים kontrollida.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd