Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

16Pcs tolmukoti Asendamine Tarvikud Roborock T8, G10S, Q7, MAX, Q7 Max+, S7 MAXV Ultra Robot Tolmuimeja

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€45.28 €25.36
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d40961

Ühilduv Mudel: ühildub jaoks Roborock T8, G10S, Q7, MAX, Q7 Max+, S7 MAXV Ultra Robot Tolmuimeja.

Kõrge Efektiivsusega Kõrvaldamise tolmukoti: Meie varu kõrvaldamise tolmu kott kaasas 2 kiht filteration, lüüa rohkem kui 99.7% suur praticles kodus, ka suurema efektiivsusega kui teised 2 kiht disain kõrvaldamise tolmu kott.Mitte-kootud disain, kõrvaldamise tolmukoti hästi tihendi serv, lahendada probleeme sagedased asendamine kõrvaldamise tolmu kott.

Parimate Väärtus: piisavalt replacement kit teie vahetada oma vana S7 tolmukoti vähem kulutada.Parima jõudluse tagamiseks soovitame asendada oma tolmukoti aega.

Lihtne Paigaldada: Nr tööriista vaja, ka tasuta oma käed keeruline paigaldada samme.Meie S7 asendamine kõrvaldamise tolmu kott sobib teie asendamine osa, tolmu koti saab kergesti paigaldada masinas ja töötab hästi.nii saab kergesti asendada oma vana tolmu kott lühikest aega ilma mis tahes vahend.

Tolmukoti: valmistatud kvaliteetsest materjalist, nii et te ei karda lekke, nii et igaüks saab kasutada seda rahulikult, suure mahutavusega prügi -, juuste -, tolmu kogumine, muuta maa on puhas, nagu uus.See on kõige parem asendada varuosad iga 2-3 kuu järel, et hoida masin töötab piigi tulemuslikkust.

Värv:Nagu näha

Materjal:mitte-kootud kangast

Pakendi Sisu:

16 x Tolm kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Sildid: s7 vmax ultra roborock kuiv, robot roborock q 7 max, roborock s7 maxv tarvikud, roborock s7, tarvik.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Tolmuimeja Osad

Lisa Oma Kommentaar Nüüd