Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

12 Plaat, Roostevaba Terasest Toidu Dehydrator Nähtav Kuivatid Köögi-Ja Puuviljad Niiskuse LED Valgus

    (3.00) 5.00
(0 Arvustused)

€434.24
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d49570

ღ【12 Kihid Suure Mahutavusega】, Millel on 12 grillid, mõlemal on 290*290mm, et kuiva erinevad köögiviljad, puuviljad, liha, maitsetaimed, lilled, ja muud toidud ja lukustada, mineraalid ja vitamiinid toidus kergesti.Rahuldada nii kodu ja poest.Täis 12 võrgud, iga kihi paksus on 30mm peale.

ღ【LED Smart Touch Control】 reguleeritava temperatuuri ja taimeri, et tagada, kui olete oma maitsev dehüdreeritud toitu teha, et ideaalne juures optimaalne temperatuur ja täpne ajastus; automaatne väljalülitus funktsioon ja ülekuumenemine kaitse funktsiooni.Varjatud disain on rohkem arenenud ning ei ole kerge kriimustada.

ღ【6-Tolline Dual Fan Disain】uuendatud dual fan on hea ühtsus, 360° õhu kuivatamine ilma surnud lõpeb, kogu köetakse ühtlaselt, vältides kohaliku kõrvetav ja muljumis -, ja rohkem tõhusa ja kiire kuivatamine toitu.säästa elektrit ja aega.

ღ【Täielikult Läbipaistev Karastatud Klaas Uks】suur silmas kuivatamine mõju lühidalt.Seal on sisseehitatud LED valgus, isegi pimedas kohas, ei ole vaja avada ust, et kinnitada, kuivatamine mõju toitu, sest sagedased ukse avamine toob kaasa soojuse kadu ja pikendada kuivamisaega.

ღ【Ohutu ja Vastupidavast Materjalist】klanitud välisilme valmistatud vastupidavast, toidu-grade roostevabast terasest, dehydrator on ehitatud viimase. 12 nõudepesumasin ohutu roostevabast terasest plaate, erinevalt plastist materjale, mis on odav, rasva ja lühendatud mustus, mida on raske puhastada.

Sildid: Taimsed Dehydrator, naile dehydrator, osta juhul, föön webasto, küünte kuivati uv-l, tasuta dehydrator, mop dehydrator, dehydrator amazon, plastikust dehydrator, föön kuiv frizzy juuksed, ladustamine plaat, roostevaba toit.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: Kwasyo
  • Sertifitseerimine: CE
  • Sisemine Mahuti Materjal: Roostevaba Teras
  • Võimsus: 800W
  • Sisemine Kiht Mahuti: Kaksteist Kihid

Lisa Oma Kommentaar Nüüd