Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

GUB V1 Ultralight In-Mold Jalgrattasõit Kiivri Jaoks MTB Road Bike Väljas Sportimise Ohutus Kork Avada Nägu Kaitsev Kiiver Naiste Mees 55-61

    (1) 5
(1 Arvustused)

€33.71 €18.87
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d96673

GUB V1 Jalgrattasõit Helme

SPETSIFIKATSIOONID:Materjal: PC+EPSUse: MTB Kiiver ,Road Bike Kiiver ,Väljas SportVent: 10Feature: Hingav, AdjustableWeight: U 280gHead Ümbermõõt Suurus: 55~59cm(M), 56~61cm(L)Värv: Must, Punane, WhiteType: Jalgrattasõit Kiiver, Jalgratas HelmetPACKAGE SISU:1 x Jalgrattasõit Kiiver

Omadused:Tugev polükarbonaadist kest ümbritseb EPS vaht kaitseb pea vastu mõju.Lihtne reguleerida valimise süsteemi ja pool rihmad sobib erinevate pea suurustele.10 voolu tuul parandada hingavus ja hoiab sind jahedas.Niiskus-wicking tampoonid mugav seljas, eemaldatav, lihtne puhastada.Kerge ja vastupidav, see kiiver ei põhjusta täiendavat survet peas.Sobib rattasõit, mägironimine, uisutamine, roller ratsutamine, jne

VEDU

1.Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.

2.Tellimusi töödeldakse hiljemalt 1~7 päeva, kui teie makse on lõpetatud.

3.Laevandus tasu ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

4.Palun pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasud, vahendustasud,maksud ja tollimaksud impordile ühendusse teie riigis.Need täiendavad tasud võivad olla kogutud üleandmise ajal.Me ei hüvita laevandus tasu keelduda saadetiste.

5.Me ainult laeva KINNITAS, ET AADRESS,tellimuse aadress PEAB sobima teie merevedude aadress.

6.Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda üksikutes riikides,Aga Kui sa ei ole saanud oma saadetise jooksul 60 kuni 90 päeva jooksul alates makse, palun võtke meiega ühendust esiteks.

1) Me jälgida saadetise ja saada tagasi sa wihtin 24hours.

2) Me aitame teil saada täieliku toetuse või uue paketi kui teie pakett ei ole võimalik antud tõttu ületunnitöö või muul põhjusel becaue logistika probleem.

7.Tavaliselt oma maatükid, mis valmib õigeaegselt.Kui teil on valida erinevate meetodite logistika, näete viide tarneaeg antud Digisild.ee platvorm.Juhul, eriline või suurte katastroofide sündmused põhjustavad logistika viivitusi,palun mõista.Aitäh.

8.Jälgimise saidil:

1) http://www.17track.net/ (Hiina Post Tähitud lennuposti )

2) http://global.cainiao.com/ (poolt Digisild.ee Standard Shipping )

SHOPPING TEADE

1.Umbes Värvi Vahe:toode on väike värvi erinevus, sest arvuti jälgida,Kui olete eriti huvitatud,palun võtke meiega ühendust, et teha foto oma viide.

2.Umbes Pakendi:samuti täiendamist, pakendamise ja erinevate partiide toote pakkimine kasti ei pruugi olla täpselt sama mis pildil,palun mõista.

3.Toote info Välimus:Kui ostad bicyle varuosa toote, seal võib peent erinevusi välimuse tõttu muutmine toote hallituse või protsessi.Palun mõista, et toode, mida osta peab olema kvaliteet garanteeritud.

Sildid: 3d piparkoogid šokolaadi hallitus, mica gub kiiver, gub klassikaline kiiver, õled jalgratta kiiver, gub laste jalgratta kiiver, jalgrattasõit naiste mtb spetsialiseeritud, gub diwnhill kiiver, jalgratta raam mtb 120mm, gub jalgrattaga jalgratta kiiver, gub elite kiiver.

  • Kaal (g): Umbes 280g
  • Sertifitseerimine: ce
  • Spordi Tüüp: Kiiver rattasõit, capacete bike, Bicicleta Kiiver
  • Suurus: 55-59cm/ 56-61cm
  • Eelised: Ultralight, õhutamine
  • Tüüp: Ultralight Kiiver, MTB/Mountain bike kiivri
  • Vanus: (Täiskasvanutel) - Mehed, Täiskasvanud mehed ja naised
  • Mudeli Number: GUB V1
  • Värv: Valge / Punane / Must Doodling/Sinine/Lilla
  • Materjal: EPS
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • eest: road bike kiiver, võidusõidu kiiver
  • Õhuavad: 16 - 20
  • Kasutamine: Väljas sport-ratsutamine kiiver
  • Toode: road bike kiiver, cascos ciclismo bicicleta
image

Anonymous

5
2022-09-19

“Kiire kohaletoimetamine, kiire tarne, 12 päeval. suurepärane toode, kerge.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd