Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Sõjalise Taktikalise Armor Vedaja Prügila Drop Pouch AVS parlamentaarne ühiskomitee CPC Chest Rig Vest Pack Võidelda Armee Jahindus Utility EDC Talje Mag Kott

    (1) 3
(1 Arvustused)

€6.95 €5.21
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d9223

Materjal: 1000D Nailon Kaal: 100g Suurus:23x12x4cm Omadused: 1. Valmistatud kõrge-kvaliteet 1000D nailon omadustega tugev, vastupidav, kulumiskindel ja rebenemiskindlast, on pikk eluiga. 2. Soojendatav paksenenud nailon pannal manus, mida kasutatakse, et lisada vest ja muud püügivahendid. 3. Niiskuskindel materjal, mis on väga vastupidav. 4.Väike suurus, mis on lihtne teha. 5. Tõmblukk mõeldud kiire ja lihtne panna ja maha 6. Erilise disaini elastne vöö sees immobilizing objektid. 7. Sobib kämping, matkamine, kalapüük ja muud vabaõhuspordi, mis oleks suurepärane kingitus väljas spordi harrastajatele.

Sildid: kott parlamentaarne ühiskomitee, cerato numbrimärk, parlamentaarne ühiskomitee lukuga kott, topelt vinüül kott, taktikaline vest varustada, tilk crystal traat, pool täis mag kott, jahindus tarvikud inimese, jahindus tarvikud, teise nimega, utility nahast kott.

  • Materjal: nailon
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

3
2023-01-06

“Tarnitud. Foto tundub palju rohkem. Ma võtsin seda raadiojaam yaesu-6r-ma sain kuni lõpuni. Ärge asetage midagi üleliigne”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd