Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Vastupidav Korvpalli Hoop Eesmärk Rim Silma Julge Raskeveokite Korv Pall Raud Võrgud, Metallist Korvpalli Net Ahela Harjutuse Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€21.44 €17.58
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d15236

Bullet Punkte:

1、Kõrge Kvaliteediga Materjal: roostevaba teras, see kett korvpalli net tagab, et see talub kõige tihedam konkurents ja väljas ilmaga aastaringselt.

2、Lihtne Paigaldada: See korvpall kett net on lihtne-kuni-kasutada konksu kohta roostevabast terasest kett, mida saab hõlpsasti ühendada mis tahes standardi ostukorvi.Metalli -, korvpalli-net saab kergesti asendada vana neto et tagada pikem kasutusiga.

3、Raskeveokite Struktuur: raskeveokite kett link net on tugevam, on pikem kasutusiga, ja ei mõjuta välimust.Standard sobib korvpalli ümbermõõt: Sobib kõigi standardsete korvpalli kõvadele, see roostevabast terasest korvpalli kett net on ühilduv peaaegu kõikide korvpalli kõvadele kooli mänguväljakud või avaliku puhke kohad.

4、Sise-või Välistingimustes Kasutamiseks: See vastupidav kett korvpalli net on piisavalt tugev, iga ilmaga ja saab kasutada väljas kohtud kui ka siseruumides.See on suurepärane valik koole ja avaliku kohtud, kus saab mängida korvpalli nii keskkondades.

5、Rooste Kaitse Disain: See kett korvpalli net on tehtud rooste kaitse tsingitud terasest, et tagada, et see talub kõige tihedam konkurents ja väljas ilmaga aastaringselt.

Omadused:

Vastupidav ja ei roosteta

Ei fade

Värviline

Kirjeldus:

Nimi: Roostevabast Terasest Korvpalli Neto

Materjal: tsingitud roostevaba teras

Kaal: ligikaudu 900g

Pakkeleht:

1*Roostevabast Terasest Korvpalli Neto

Märkus:

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada vahe, värv, kui see on reaalne elu.

Sildid: kokkupandav metallist neto, meeste korvpall sport jõusaal, korvpalli jalanõud luxe, tasaarvelduse heavy duty, pomm metallist korvpall, 3 kulla hoop, kulla hoop kaubamärgiga, metallist prillid meeste poole rim, pesu kotti net heavy duty, metalli täis rim prillid meestele.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tuletis-Seeria: muud
  • Tüüp: muud
  • Mudeli Number: Korvpalli Neto

Lisa Oma Kommentaar Nüüd