Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Norklmes WIFI kardin kontroll-lüliti Mootori kontroller Smart home uus toode Ajastus Avada ja sulgeda Kõik viis kardin seina

    (1) 5
(1 Arvustused)

€28.33 €18.41
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d9155

Märkus enne, et: lüliti saab kasutada ainult mootor drived kardin , pime rullkardinate ja mootor tuleb 4 soont (sinine juhe = Netrual Traat, pruun juhe=L1, must juhe=L2, roheline/kollane juhe=Mass juhe), nagu pildil.Peamised Omadused:

1. Targa Kodu Automaatika: Koos võimas funktsionaalne smart kardina lüliti,meil on lihtsalt võimalik muuta meie maja arukaks üks.Arukalt juhtida meie kardinad palju lihtsam ja arukam lahendus.Pealegi,see võib töötada koos smart kardin mootor või rullkardinate aru, automaatika kõik kardinad kodus.Lihtsalt lisada motoriseeritud tooni või muud sarnased seadmed, et teie arukas kodu Smart Kardin Mootor!(Märkus:kardin mootor ei sisaldu pakendis,Teil on vaja osta eraldi.)

2. Kontrolli igal pool: Kontrolli kardinad igal ajal ja igalt teie telefoni, kasutades "Arukas Elu" APP.Lähedal kardin automaatselt, kui olete kodust eemal.

3. Hands-Free hääljuhtimise: ühildub Amazon Alexa ja Google ' i Kodu väljendada oma kardinad, viia sind rohkem arukas ja mugav elu.

4. Multi-stsenaarium Sobitamine: Mängu eri tüüpi kardinad, näiteks akende rulood/rolling rulood/ribakardinad.Installige Smart Kardina Lüliti on palju kohti, nagu office/ uuring/ magamistuba/ elutuba jne., isegi kontrolli Varikatus oma hoovis.

5. Ajakava&Counterdown: ajakavad, et kontrollida kardinad oma ajakava.Automaatselt avada oma eesriide ajal saad üles ja sulgeda eesriide kui te lähete magama.Kui te uinaku, määrata counterdown avada kardinad sind äratada.

6. Kohandada Oma Scence : Üks võti kontrollib multi-lülitid.Näiteks määrata oma kodu automaatselt välja lülitada kardinad, kui kodust lahkuda.Säästa aega.

Spetsifikatsioonid:

1. Mudel: WiFi Kardina Lüliti

2. Pinge:100-240V

3. Wireless Standard:WiFi 2.4 GHz

4. Töökeskkond: -30~70 celsiuse järgi, vähem kui 95% RH

5. Materjal: Karastatud Klaas Kristall

6. Aluse Materjal:Plastik

7. Mehaaniline Eluiga:100,000 Korda Operatsiooni

Pakendi Sisu:

1. Switch(1Pack)

2. 2*Kruvid

3. Lühike paigaldusjuhend

Tähelepanu :

*Enne ostmist veendu,et sinu kast võib paigaldada lüliti.

1. Kardin mootor tuleb eraldi osta.

2. See nutikas lüliti eeldab, neutraalne traat oma lüliti kastid tööta korralikult.

3. Erinevad monitorid saavad näidata eri värvi mõju, toode on teema, et tegelik toode on saanud.Võib esineda väikseid vigu suurus ja kaal toote, mille suhtes kohaldatakse tegelik toode..

4. Funktsiooni kuva kirjeldus on üksnes võrdluseks, palun kasutada ja reguleerida vastavalt tegelikule olukorrale.Avaldaja võib ajakohastada, ekraani mõju on erinev.

Vastus:

1. Kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, me oleme teile abiks varem.

Sest seal on aja erinevus, palun ole kannatlik, aitäh.

2. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun andke meile kõik viie tärni hindamine, mis on meile väga oluline.Aitäh.

Sobib mitut kardin motors tüübi Järgi kardin mootor, seda saab rakendada erinevaid kardinad.Märkus:Kardin mootor tuleb eraldi osta.Rull Tooni rullkardinate Kangast kardin projektoriekraan ruloodega Lõng kardin USA standard--2 muster valikud USA standard on kaks muster valikud.Kui soovite installida lüliti vertikaalselt, siis palun valida 1 järjekorras teadet; kui soovite installida lüliti horisontaalselt, siis palun valida 2 järjekorras kirja.Sa võid ka jätta teate, klienditeenindus.Kui ei ole sõnum, vaikimisi režiimis 2 lüliti on saadetud.

Aruka Elu Tuya puldiga kaugjuhtida teie lülitid, kus sa oled, isegi kui sa oled väljaspool.

Hands-free hääljuhtimise Vabad käed kaudu lihtne hääljuhtimine koos Alexa ja Google ' i Kodus.Näiteks Alexa avatud kardin.Kohandada Oma Scence Üks võti kontrollib multi-lülitid.Näiteks, määrata kodu automaatselt sulguma, elutuba curtain1 ja avatud elutuba kardin 2, kui sul lõõgastuda kodus.Või määrata kodu automaatselt sulgeda kõik kardinad ette, kui sa kodust lahkumata.Taimeri Funktsioon Ajastuse seadistamine ja taimeri valikud.

Programm oma smart kardina sisse Appi "arukas elu" või Tuya, siis teie kardin, pime, rullkardinate saab kaugjuhtimise teel telefoni teel ja saate määrata ajakava ajakava see, nagu avatud kell 7:00, suletakse kell 7:00, siis on sinu kardin pime saab avada või sulgeda automaatselt, kui aeg on läbi.Määra Oma Ajakava(näitena)

22:00 tihe kardin 8:00 avatud kardin

Mahtuvuslik Touch Kaugseire touch control, mis tunne on nutitelefoni.

Karastatud Klaas

Kaitseb kriimustuste ja löövet.

Pind veekindel / Anti-korrosiooni.

Töötab ka niisketes tingimustes, võib puudutada märgade kätega.Rühma Funktsiooni ning Seade Jagamine, võite luua rühma, APP, et toime tulla kõigi aknaluugid, rulood oma maja ja jagada seadme kõikidele pereliikmetele.Lisada Decive Seade skaneerida QR-koodi alla laadida APP Klõpsake "Lisa Seade" Vali seade

Elektriskeemi võtke meiega Ühendust Klientide rahulolu on kõige asi meie jaoks.Iga probleemi on võimalik lahendada läbi kommunikatsiooni.Aitäh.

Vedu: - kui sa peaksid pöörama rohkem tähelepanu oma tellimuse aadress, millele PEAB vastama oma postiaadress.(Kui te olete pärit Venemaa, palun jätke oma täielik nimi.See on väga oluline) - Tooted saadetakse hiljemalt 7 tööpäeva jooksul pärast tasumist. - Kohaletoimetamine on üle maailma kaudu ePacket / Hiina Post Air Mail / DHL / TNT / EMS. - Palun märkige üksused, kui kaup on kahjustatud, palun lahkesti nõus seda ja võtke meiega kohe.me kinnitame, ja annab sulle lahendus.Garantii: -1 aastat garantii tootjad; - rikkis probleem tuleb esitada 10 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist; - Saadetised tuleb esitada 7 tööpäeva jooksul pärast kauba väljastamist.Võtke meiega ühendust: - kui soovid, et koht suur, et hulgimüük, palun võtke meiega ühendust. - Kui soovite, et mitmed esemed (≥1500usd), siis palun andke meile teada.Meie firma saab pakkuda täiendavaid allahindlusi.Vastus: - mis Tahes tagasisidet teid, on teretulnud.Kui olete rahul meie teenuste ja toodete kohta, palun andke meile 5 tähte. -kui teil on küsimusi, palun võtke meiega ühendust, ja me oleme teile abiks varem.Palun, pöörama tähelepanu.Märkus: - Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu postikulud. - ostja on kohustatud tasuma kõikide täiendavaid tasusid tekkinud (kui üldse).

Sildid: kodu-tarvikud, kaasaegne kodu tooteid, upholsterwd seina paneel, 68 gang lüliti, uksekell somfy, kindad kodu, juhul ne smart, pistikud smart home, smart home gaasi, tulede lüliti wifi euroopa.

  • Mudeli Number: MKS-CM-CTW
  • Brändi Nimi: Norklmes
  • Töökeskkond: -30~70 celsiuse järgi, vähem kui 95% RH
  • Praegune: 5A
  • Traadita Standard: WiFi 2.4 GHz
  • Panel Material: Karastatud Crystal Glass Panel
  • Toote Tüüp: Lülitid
  • Mehaaniline Elu: 100, 000 Korda Operatsiooni
  • Kasutamine: kardin
  • Funktsioon: Kardina Lüliti Puutetundlik Ekraan
  • Koormuse Tüüp: 350W
  • Materjal: Plast
  • Omadused: kardina lüliti
  • Lüliti Tüüp: Touch On/Off Lüliti, Touch On/Off Lüliti Kardin
  • Garantii: 1 Aasta
  • Pinge: 100V-250V AC, 50Hz/60Hz
  • Suurus: 86mm*86mm*34mm
  • On Nutikas Seade: Jah
  • Sertifitseerimine: CQC
image

Anonymous

5
2022-11-04

“Väga hea kvaliteet. Tellimine ei ole esimene kord ja tulen tagasi, varsti jälle, kui vaja midagi sellist. Soovitan müüjat. Aitab leida just see õige lüliti teie vajadustele. ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd