Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Camal 2tk 50mm Selge Kõrvits Crystal Prismad Ripats Lühter Suncatcher Rippuvad Ornament Home Decor Valgustus Lamp Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€3.33 €3.00
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d28770

Camal 2tk 50mm Selge Kõrvits Crystal Prismad Ripats Lühter Suncatcher Rippuvad Ornament Home Decor Valgustus Lamp Tarvikud

Kirjeldus: kroonlühter osad ja prismad Kasutamine: Pulm teenetemärgi Suncatcher, kristall-Lühter asendamine, DIY Käsitöö Lisavarustus/Sisustus-X-tree teenetemärgi, Tubade& dekoratsiooni, jne.Nimi : Kõrvits Crystal Prismad Ripats Materjal: kristall, Mõõdud: 50mm/1.96 tolline Auku: üks auk Värv: Selge Kogus:2TK Soe küsi: Palun meelde tuletada, et tänu valgustus mõju, monitori heledust/kontrastsust jne, seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvi toon veebisaidi foto ja tegeliku punkt.Täname oma arusaamist ja õnnelik osta!

Tasumine

1.Enamik maksetingimused on lubatud läbi Deponeerimine,SRILL,VIISA,WESTERN UNION,QIWI RAHAKOTT,krediitkaart. 2.Kui te vastate probleeme jooksul makse töötlemise,pls võtke meiega ühendust aitab. 3.Deponeerimine on väga turvaline ja mugav.

Laevandus

1.Me laev sa elemendil -72 24 tunni jooksul pärast teie makse on lõpetanud Kontroll Digisild.ee. 2.Palun veenduge, et teil on pakkuda õige kohaletoimetamise aadress tasumise ajal. 3.See võtab 1 -3 tööpäeva shipping China. 4.Me ei vastuta võimalike avariide / õnnetuste, viivitusi Või Muid küsimusi, mis on eest vastutab shipping service. 5.See madalam hind ei kajasta kokku hind, mida makstakse turul väärtust.toote kohta ja ei kehti riikide eri tariifse reegleid. 6.Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need tasud on ostja vastutusel.

Garantii-ja Tagastamine

Kui teil on tunne pettunud esemed, ütle meile jooksul 2 päeva tarne.Kaubad tuleb tagastada algses seisukorras tagastamise/vahetamise.Laevanduse kulud on ostja.Me hoolime iga ostja ja teeme Oma parima, et lahendada mis tahes probleemid.Teie rahulolu on alati meie esimene prioriteet.

Tagasiside

1.Teie tagasiside on väga hinnatud meie poolt. 2.Kui olete rahul meie teenust, me ootame teie aktiivset VIIS TÄRNI tagasisidet. 3.Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist mis tahes negatiivne või neutraalne tagasiside, me töötame teiega, et lahendada probleeme.

Sildid: lh kristall lühter, kristallist päikest püüdja, crystal figuriin kirjapressi, replica ripats valgustus, hõbe klaasist, metallist lühtrid, 2 esemed vaba shipping rõivad, retuusid lai camal, sinine lühter kristallid, crystal prism roosa, 1 prisma.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kuju: kõrvits
  • Suurus: 50x32mm/1.96x1.25inch
  • AUK: 1 auk
  • Toote Tüüp: Kristall Lühter
  • Kogus: 2tk
  • Paksus: 13mm/0.51 tolli
  • Materjal: KRISTALL
  • Värv: selge

Lisa Oma Kommentaar Nüüd