Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Telkimine Petrooleumi Pliit Telkimine Pliit Väljas Mugav Petrooleumi Pliidi 10 Tahid Telkimine Põleti, Ahju Backpacking Õli Ahjud Eest

    (1) 5
(1 Arvustused)

€59.36 €26.71
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d7893

Telkimine Petrooleumi Pliit Telkimine Pliit Väljas Mugav Petrooleumi Pliidi 10 Tahid Telkimine Põleti, Ahju Backpacking Õli Ahjud Omadused:

1. Petrooleumi pliit on valmistatud vastupidavast metallist, sileda mantel ja kõva tekstuuriga, mida saab kasutada pikka aega.

2. See on väga mugav, ökonoomne, vaikne, ja on tunne atmosfääri.Samuti võite küpsetada tulekahju talvel.

3. Ainult petrooleumi saab lisada, kvaliteetne, lihtne paigaldada ja ohutu kasutada, see on varustatud lülitiga, et reguleerida tulekahju võimu sisse ja välja.

4. Hea täiendus väljas cooking.Ideaalne telkimine, piknikud, matkad, ise sõidu reisid, kalapüük ja muud tegevused õues.

Kirjeldus:

Kasutamine: 3-5 inimest

Tehnilised andmed: läbimõõt on umbes 20cm/7.87 tolline; kõrgus umbes 20cm/7.87 tolli

Neto kaal: ca 1,5 kg

Materjal: raud, lakitud

Lisaks saatmine taht.

Pakkeleht:

Petrooleumi Pliit*1

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja filmimine nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Materjal: metallist, Petrooleumi Pliit on vastupidav, sileda koorega ja raske tekstuur, peab-on vahend, telkimine, ja võib kasutada pikka aega.

2.Mugav kasutada: Petrooleum Telkimine Pliit on vaikne ja on mõtet atmosfääri, mis on väga mugav.Samuti saab seda kasutada soojuse tule talvel, mis on ökonoomne ja taskukohane.

3.Ekstra Üks Taht: Petrooleum Keetmine Pliidil on lihtne paigaldada ja ohutu kasutada ainult petrooleumi saab lisada, ei muud õlid, mis on lubatud, ja see on varustatud lülitiga, et reguleerida tulekahju võimu sisse ja välja, lisaks saata taht.

4.Laialdane Kohaldamine: Telkimine Petrooleumi Pliit on laia kasutust, mis sobib telkimine, piknikud, matkad, ise sõidu reisid, kalapüük ja muud tegevused õues, ja on hea täiendus väljas cooking.

5.Suurepärane Kingitus: Väljas Petrooleumi Pliit on ideaalne sünnipäev või Jõulud kingitus valik lähedastega, kes armastavad väljas tegevust, väljendades oma hoolt ja armastust.

Sildid: telkimine petrooleumi pliit telkimine pliit, Telkimine, pliit, Matkatarvete, 10 wick.

  • Tüüp: Taskulamp
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-11-21

“Ma ei saa osta kaks muud tooted. Kuid see toode on 100% põletamine, nii et vaevalt haiseb. Ma arvan, et see on umbes kaks liitrit. See on väga hea. Aitäh. Selleks, et areneda. Ja kui kokku panna, siis saab panna natuke silikooni all vooluhulga arvesti, ja kui kokku panna see, ärge kasutage õli.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd