Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

캠핑 매트 Täispuhutav Telkimine Mati Väljas Beach Bed Office lõunapausi Kaasaskantav Paksenenud ja Suurenenud Vastupidav niiskusekindel

    (0) 0
(0 Arvustused)

€80.30 €40.16
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d46438

Kirjeldus:

Üksikasjalik parameetrid täispuhutav padi pingutusnöör tüüp:

Toote suurus pärast inflatsiooni: 192*68*8cm (padi kõrgus 16cm)

Salvestatud suurus: 32*13*13cm

Tehnilised andmed:

Sellest projektist

[Hiljuti uuendatud paksenenud ja suurenenud telkimine mat] viimane magab matt on laiem ja paksem kui teised magamiskotid-matid turul.Täispuhutav padi võib olla kuni 15.2 cm paksuse pärast, mis on täidetud õhuga, mis on meie suurim eelis.See võib eemale raske maapinnast ja mugavalt magada igal magamisasend.

[Telkimine-klassi vastupidav materjal] See magab padi on valmistatud super-tugev nailon 40D ja kaetud veekindel TPU kattega, mis on tugev surve vastupanu ja vastupidavuse.Serva telkimine matt on soojus-suletud, nii et sa ei pea muretsema õhu lekke või rebimine isegi karmides tingimustes.

[Kerge ja ultra-portable] ultra-light magab padi saab voltida kompaktne suurus 32*13cm, sobib seljakott, ja ei lisa mingit koormust oma reisi.See on väga sobiv backpacking, pere, kämping, matkamine ja külalisi kasutada kodus.

[Ergonoomiline integreeritud disaini] telkimine magab padi on varustatud integreeritud padi, mis sobib kõver pea ja kael.Kahel pool padi on kõrgemad kui keskmises asendis, mis aitab pakkuda paremat tuge ja tasakaalu, andes sellega tõhusa ümbermineku kaitse.

[Easy paisutada ja deflate] Kunagi puhuda magab padi oma suuga jälle!See on sisseehitatud suu pump, mis võimaldab teil ühendada see 1 minut.avage suruõhu ventiil ja see veritseda mõne sekundi.Saate reguleerida kõvadusega padi, lisades või vabastades õhu vastavalt oma eelistustele.

Komplekti Kuulub:

1 ladustamise kott + 1* telkimine matt

Sildid: Telkimine Matt, telkimine madrats, täispuhutav madrats-voodi, magab matt, telk, naturehike magab padi, magab mati.

  • tugi: Dropshipping ja Hulgimüük
  • Inflatsioon viis: Sisseehitatud suu töötav õhupump
  • Brändi Nimi: HARKO
  • Padja kõrgus: 16cm
  • Ladustamine suurus: 32*13*13cm
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Pumbatud suurus: 192*68*8cm

Lisa Oma Kommentaar Nüüd