Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1tk Aias Puu Ronida Spike Kannustab Set Stainess Küünis Raske Džungel Ellujäämise Ronida Vahendid, Rock Climbing, Telkimine Accs

    (1) 5
(1 Arvustused)

€33.61 €18.16
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d69139

Kirjeldus:

Ümberehitatud Küünis Disain: Terav ja kõva roostevabast terasest küünised teevad seda tugevam, vastupidavam ja turvalisem puu otsa ronida.

Teadus Disain: toodet on lihtne kasutada ja on tugev kandevõime.maksimaalne kandevõime on umbes 100kg, mis võimaldab teil jääda mugav, kui ronida.

Vastupidav ja Kaasaskantav: Ronimine küüned on teravad ja ei deformeeru, rooste-tõend ja kulumiskindel, puu ronida vahendid on väike suurus, lihtne teha, ja kerge kaal.võta endaga kaasa ja nautida ronimine puud igal ajal, kõikjal.

Multifunktsionaalne Kasutamine: See toode on valik puu ronida, jungle ellujäämise, korjamine, jahipidamine ja muud tegevused.

Lihtne: Lihtne selga panna ja lahti võtta, sobib väga hästi mägironimine, puu ronida, indoor rock climbing, väljas bänd, tulest , õhust töö, jne.

Kirjeldus:

Vöö Materjal: Polüpropüleen Fiber

Trossi Materjal: Nailon

Ronimine Rod Küünte Materjal: Teras

Kandevõime: 100 (kg)

Suurus Graafik:

Pikkus: 36 cm / 14.17 tolli

Pakett Sisaldab:

1 Paar Puu Ronida Vahendid

1 Töö Kaitsev Vöö

Märkus:

Värvus võib olla natuke erinev tõttu värvi kalibreerimine iga üksiku jälgida.

Palun lubage veidi mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Sildid: välised survival kit, solo fitness seadmed, rock climbing wall magamistuba, 2018 rc ronida seina, kokku survival kit, väljas kodus ronida seina, rock climbing wall milwaukee, traxxas 1 10 spur gear, olympic fitness seadmed, suurenenud fitness seadmed.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-11-03

“Saadud kaupade-tänan väga! Täiendavad vööd tegelikult osutus õhuke lindid-kui te ronida puu-nemad kindlasti ei kannata, murdub. Ja nii, et kõik on hästi, ta tuli kiiresti!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd