Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Väljas Ekspeditsiooni esmaabi Ühe käega kasutamiseks KASS Tourniquet

    (0) 0
(0 Arvustused)

€4.57 €2.06
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d61914

Bullet Punkte:

1、Life-saving Verejooks Kontroll: Eesmärk on tihendada jäsemed piirata vere voolu -, avarii-tourniquets on oluline päästevahendite tactical ja mitte-taktikalised situatsioonid.Sobib käed, reied jne.; paindlik, universaalne sobivus on oluline esmaabi ise või keegi teine.

2、Kasutada Ühe Käega: tourniquet saab teha ühe käega, nii et saate vabastada ühe käega hoolitseda teiste vajadusi vigastatud, või lase ennast kasutada tourniquet, kui vaja.Tõhusalt peatada verevool üla-ja alajäsemete.

3、Lihtne Kasutada: Saada kriitilised hetked kiiresti-hädaolukorras, teil on vaja kiiresti tegutseda.Operatsiooni see toode on lihtsad ja selged, mis võib säästa väärtuslikku aega.

4、Sobivad Ocns: Ka tourniquet on väike suurus, kerge kaal, lihtne reisida, ja saab kergesti panna autosse, esmaabi kott, trauma kott, kontoris ja kodus laoruum.See on väga sobiv esmaabi ajal jahindus, telkimine ja matkamine.

5、Ohutuse Garantii: struktuur on lihtne ja ei ole keeruline, osad, mis on sobivad stabiilsed funktsiooni karm ja muutlik tingimused.Liiga palju keerulisi konstruktsioone, suurendab võimalust õnnetuste karmimates tingimustes.

Kirjeldus:

Kasutusalad: Kasutatakse, et peatada verejooks haavatud jäsemete veresooni, esimese abi üleujutuste liin, tegelik võidelda saidil, ning kasutatakse ka tavaline verejooks, esmaabi.

Kuidas kasutada: 1. Koht tourniquet 5-250px üle haava, ja pistke see, et luku aasa ümber jäseme 2. Kinnita isekleepuv lint, kinni see vastupidises suunas, ning keerake väänatud varda, kuni verejooks peatub 3. Sisestage väänatud varda.Pärast liigse isekleepuv lint on jätkuvalt haava kehtestamise klamber, see on suletud millega lindi ja hemostasis kellaaeg on salvestatud.

Omadused:

KASS tourniquet, ketrus-sõjaliste tourniquet, taktikaline arteriaalse avarii tourniquet, ühe käega kasutamiseks, kiire ja praktiline, sobib juhusliku marrastused või kärped, hea hemostatic mõju.

Kirjeldus:

Suurus: pakendi suurus on umbes 17*6*4cm/6.69*2.36*1.57 aastal (OPP kilekotti pakendamine), ja voltimata pikkus on umbes 95cm/37.40 aastal.

Materjal: nailon vöö + konks ja silmus + nailon plastmassist nupp

Pakkeleht:

1*Tourniquet

Sildid: mündi originaal meditsiinilise, kass iphone panna, talvel kass päikeseprillid, kott molle 6l, juhul tourniquet cat7, cat eye vintage u400, käevõru cat eye ovale, kott molle prillid juhtudel kotid, cordura 1000 kott, cushen kass armas seljakott.

  • Tüüp: First Aid Kits
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd