Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Zoohi 5MP Traadita Kaamera Komplekt Wifi Mini NVR 1920P Järelevalve-Video Süsteem Heli salvestamine Kodust Väljas Turvalisuse Kaamera Süsteem

    (0) 0
(0 Arvustused)

€225.38 €123.96
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d58071

Kaamerad Funktsioonid

· Pildi Sensor: 1/2.8" Progressive Scan Andur

· Resolutsioon: 2560*1920P

· Lääts: 3.6 mm

· Automaatne Valge Tasakaal ja 3D-DPL

· Night Vision: Toetus

· Minimaalne Valgustus: Värv 0.1 Lux, B/W 0.01 Lux

NVR Andmed Paketi Üksikasjad

HD Resolutsioon 5MP

Kaitsmine asjad, mis asja kõige, millel on turvalisuse kaamera, 2560*1920HD resolutsioon on oluline.HD selgust ja teravust, sa ei pea muretsema puuduvad tähtsusega andmed, kui intsident juhtub, et esineda oma vara.

Veekindel IP66

IP66 professionaalne turvalisuse järelevalve kaamera Väljas/Sisetingimustes.Töötingimused: -30 °C ~ 60 °C, Õhuniiskus 95% või vähem (non-condensing) Öise Nägemise

Pimedus saab anda võimalike sissetungijate eest täiendavat usaldust.Sa tahad julgeoleku süsteem, mis kaitseb sind üldse tundi päevas, mis on, miks infrapuna night vision on oluline funktsioon.Kaamerad tulevad varustatud võimsate infrapuna LED tuled veenduge, et kõik kaadrid pildistatud öösel on karge ja selge.Oodata on täpselt määratletud öise nägemise vahemikus kuni 150ft koos välisvalgustuse ja 100ft kokku pimeduse.Liikumistuvastus

Saate lubada liikumistuvastus teateid, kui objekt liigub, kaamera saadab ebanormaalne olukord, et oma e-Posti.Traadita Kaamera Süsteem

Traadita Kaamera Süsteem ei Tähenda, saate seda Kasutada ilma Juhtmeid kasutamata.Aga kaamerad ei akutoitega,Võimu nöörid on vajalik nende bullet WiFi kaamerad ja WiFi NVR.Kõik 10ft DC adapterid on olemas.ja nad peavad olema ühendatud lähedal vooluvõrku poolt 24x7 tundi Live Järelevalve.P2P Valve Kaamera NVR Komplekt on saadaval Avaleht, Ladu, kauplus, kool või mujal (/Väljas).WiFi Vahemikus Lihtne Ühendus

Ühendage NVR ja kaamerad võimsus(suurem 12V 2.5 A või 12V 3A power adapter NVR,väiksemaid 12V 1A või 12V 2A kaamera jaoks).

Ühendage WIfi NVR oma ruuteri võrgu kaabel.

Lae Rakendus ja installi see telefoni.

Te saate vaadata kaamerad video telefoni.

Küünte-tasuta Paigaldus

Varustatud spetsiaalse kahepoolne teip küünte-tasuta paigaldus.Mugavam ja lihtsam.Naudi seda!Remote Vaatamine

Pakume tasuta ja lihtne-to-use app oma nutitelefoni, tahvelarvuti ja arvuti, nii, et saate jälgida oma kodus ja kontoris eemalt kõikjal maailmas.See app, näete iganes kaamerad, näed reaalajas ja on täielik kontroll selle üle lindistused.

Ühendage WIfi NVR oma ruuteri võrgu kaabel.

Lae Rakendus ja installi see telefoni.

Käivita Rakendus ja registreeri konto (esimest korda kasutades).

Logi sisse App ja klõpsake nuppu+", et lisada seadmeid.

Lisada saab seadmete autom. otsing või skaneerida NVR seadme ID-d.

Te saate vaadata kaamerad video telefoni.

Vedu

1.Kaup saadetakse teele 7 päeva jooksul, kui teie makse on kinnitatud.

2.Me ei aktsepteeri PO BOX aadressid, ja ainult laeva kinnitas, et aadressid, oma tellimuse aadress peab sobima teie postiaadress, tellitud punkt ja postiaadress ei saa muuta pärast üksus saadetakse.

3.Jätame endale õiguse teha kindlaks parim laevandus meetod ja vedaja saadaval.

4.TEENUSE TRANSIIDI AJAL on ette nähtud vedaja ja välja arvatud nädalavahetustel ja pühade ajal.transiidi tähtaegu võib varieeruda, eriti pühade ajal.

5.Vedu Hiinast võib tulla täiendavaid Kohandatud Tasud, KÄIBEMAKS, Maakleritasu Tasud, Maksud & kõrvalises Piirkonnas Tasud, palun, et õppida oma riigi kohandatud poliitika, ZOOHI ei vastuta nimetatud tasusid.

6.Kui tooted on kinni toll pärast saadetis on jäetud müüja riigis, ostja resonsible raamatupidamisarvestuse kontrollimise ja heakskiitmise kohta esemed.

7.Me püüame oma parima, et pakkuda teile kõige usaldusväärne, taskukohane viis laevaliinidel.aga mõnikord see on väga sõltus saatmine kulleriga ja kohalikke kombeid.kui te ei saa oma kauba õigeaegselt, palun võtke meiega kohe täiendavat abi.

Garantii

1.Kõik kaup me müüme, on hea kvaliteediga ja range uurimine enne, kui neid välja veeti.me püüame oma parima, et vältida kvaliteedi probleem.

2.Me anname 1 aasta garantii kõikidele toodetele, mis tahes üksus, mis osutub defektseks garantiiaja kinnitamise perioodi jooksul on remonditud ilma tasu osade või asendada.lõpuks kasutaja vastutab ise kõikide kauba eest tasuda saata tooteid remondikeskuse.garantii ei hõlma mis tahes kaudsete, juhuslike või põhjuslike kahjude eest, mis tulenevad kasutamise.

Tagasiside

1.Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline, palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

2.Kui teil on mingeid probleeme meie esemed või teenus, lihtsalt võtke meiega ühendust esiteks, enne kui sa jätsid tahes neutraalne või negatiivne tagasiside, suhtlemine on palju tõhusamalt kui avamine vaidlus.

Umbes Zoohi

Jae-ja hulgimüük kõik oodatud!Mida rohkem te ostate, seda rohkem soodustust saad!Võtke meiega ühendust rohkem valikuid!

Sildid: kaitse turvalisuse kaamera, zwo mini kaamera, ipcamera ip kaamera, v cctv, uv6 baofeng, lüliti maxcio wifi, määratlemata püksid, polo kaamera, 50 cccam, kaamera järelevalve remorque.

  • TV Süsteemi: NTSC, PAL
  • Brändi Nimi: Zoohi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: ce, FCC
  • Resolutsioon: 5MP
  • Video Sisend: 4 Channel
  • TK Kaamera: 2tk, 4tk
  • Smart home platform: Puudub
  • AVALDAJA: EseeCloud / ARCCTV
  • Audio: One-way audio
  • Kaabli pikkus: Puudub

Lisa Oma Kommentaar Nüüd