Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kaasaskantav First Aid Kit LifeVac Kodus, Väljas Tarnete Lämbumas Pere Combo Komplektid Asphyxia Päästab Seade Täiskasvanud ja Lapsed

    (0) 0
(0 Arvustused)

€11.13 €5.34
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d59914

Lämbumist Päästa Seadme, Kutse -, esmaabi - Seade Täiskasvanutele Ja Lastele, CPR Koolitus Äraveo Anti - Lämbumist Seade

Röga äraveo esimene-ai d seade: mitteinvasiivne röga äraveo esmaabi-seade, mis võib päästa elu korral hingamisteede obstruktsioon, avarii -, ja on lihtne ja praktiline igapäevaelu.

Lühikese imemise kestus: imemise kestus on lühim, nii et seade on ohutu ja efektiivne.Tavaolukorras ei ole vaja asendada seadmed, lihtsalt asetage mask iga 2-3 aasta järel.

Mõistlik struktuur: kolb, mis tekitab negatiivse rõhu saate imeda läbi takistuste paremini.Heitgaasi ventiili kasutatakse heakskiidu õhu peamine organ, tagavad tema tugev vaakum.

Pehme silikageel: Esimene A-id seadme asphyxia on valmistatud silikageel, mis on pehme ja mugav kanda.Väike ja kerge, lihtne kaasas kanda, sobib väga hästi reisida.

2 maskid: lihtne kasutada, disain.Kui sa elad üksi, siis võib seda kasutada enda puhul lämbumise korral.See on varustatud lapse ja täiskasvanu näo kaitse hõlmab täita oma erinevaid vajadusi.Pakett Hõlmab:

1X Lämbumist päästja Komplekti või ainult Asendatakse Mask (1 Komplekt hõlmab: 1*Kontrollige ventiili + 1*Laste mask + 1*Täiskasvanu mask; 5 in 1 Komplekti kuuluvad :1*Kontrollige ventiili + 2*Laste maskid + 2*Täiskasvanud maskid)

Sildid: Väljas tarnete.

  • Mudeli Number: AF221208-1-1
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd