Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Eyeskey Mitmeotstarbeline Kompass, mille Valitseja Kompaktne Kaasaskantav Väljas Matkatarvete kaelapaela kinnitamine Peegel Telkimine ja Matkamine

    (1) 3
(1 Arvustused)

€14.30 €12.87
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d56893

0° - 360° helista suure nähtavusega värvi kõrge kontrastsusega märgistus

2° lõpetamiste

Märkamine peegel

1/20-tolline ja millimeeter reeglid

1:24,000 kaardi mõõtkava

1:25,000 & 1:50,000 romer kaalud

Clinometer

Helendav punkte öö kasutamine

Suunatud nurga reguleerimine

Kaelapaela kinnitamine reguleeritava liuguri ja kruvikeeraja

Hulgi-ja Tilk laevandus on nii teretulnud

Hulgimüügi,siis pakume soodushinnaga või tasuta express shipping, mis võtab vaid 3-7 päeva, et jõuda.

Näiteks drop shipping,me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta andmeid meile, kui soovite,me ei hõlma mis tahes silt pakendis,olge kindlad.

Umbes Makse

1)Osta Teleskoop, Binokkel on Makse laekumist oodata 3 päeva jooksul enampakkumise lähedal.

2)Digisild.ee toetab Visa, MasterCard, Maestro Deebetkaart,Western Union, pangaülekandega, Webmoney, QiWi Rahakoti ja Boleto läbi turvalise makse protsessor, TINGDEPOSIIDILEPING.

3)võite olla kindel, et teie makse on turvaliselt säilitada Digisild.ee, kuni olete veendunud, kohaletoimetamist oma tellimus.

Umbes Saadetis

Me laev tellimuste, et enamiku riikide poolt hiina lennupostiga,16-35 tööpäeva jooksul tarnimiseks ajal.Brasiilia ja Venemaa võib ulatuda üle 35 päeva.

Punkt veetakse jooksul 3 tööpäeva jooksul pärast täieliku makse on arveldatud.Kui sa ei saa oma üksuste ajal,võtke ühendust meie esimene,me wil vaadata ja lahendada see teile varsti.Me vastame teie e-posti 24 tunni jooksul tavaliselt.mõnikord on väike viivitus on tingitud nädalavahetusel või puhkuse ajal.Kui te ei pääse oma e-posti 48 tunni pärast,palun kontrollige oma rämpsposti või võtke meiega koos teiste e-posti aadress.

Kohta Tagasisidet

Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5-Tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

Kui teil on mingeid rahulolematus,palun andke meile võimalus lahendada probleem enne, kui jätta meie negatiivset tagasisidet.Oleme kindlad, et seal on alati lahendus ja me kindlasti ei taha halba tagasisidet, et kui tehing lõpeb.

Sildid: aksessuaarid jeep compass 2020, eyeskey monocular 12x50, kinga kate jeep compass, 10x25 eyeskey monocular, eyeskey monocular ipx7, jeep compass 2017 tv, jeep compass 2019 muda, eyeskey kompass, veekindel, jeep compass 2019 neto, jeep compass 2 2017 peegel.

  • Veavad Režiim: Pihuarvuti Tüüp
  • Brändi Nimi: EYESKEY
  • Põrutuskindel või Mitte: Jah
  • Koos Noctilucent Kuvada või Mitte: No
  • Suurus: 4.1 inx2.56 in
  • Juhul Materjal: muud
  • Veekindel / Water-Resistant: Jah
  • Kasutamine: Osutage Juhend
  • Väljas Tegevust: MATK
  • Mudeli Number: DC45-6C
  • Ketas Ekraan: pointer
image

Anonymous

3
2022-12-22

“Kvaliteet kompass ei sobi sama kvaliteediga muud kompassid ostsin viimase alates eyeskey. Ma andsin kompassi mu poeg, nii et ta võib mängida nagu mänguasjaga.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd