Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Unisex Soojendusega Vest Elektrilised Termilise Vest Laadimine Soojenemine Riideid Meeste Ja Naiste Fliis Kangas Soojendusega Jope, 3

    (0) 0
(0 Arvustused)

€47.82 €21.52
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d70127

Kirjeldus:

Soojendusega Vest sobib nii meestele kui ka naistele, ka suurepärane kingitus teie perele ja sõpradele.

Omadused:

1. Temperatuur Kütte Jope saab reguleerida 3 taset läbi rindkere nuppu: sinine madalal temperatuuril, valge, keskmise temperatuuriga, punane ja kõrge temperatuur.

2. Kasutades kiiret kütte tehnoloogiat koos sisseehitatud kvaliteetse süsinikkiust kütte-element, mis on kerge, paindlik ja turvaline kasutada.

3. Sobib igapäevaseks sõitmisest ja väljas tegevust, näiteks suusatamine, uisutamine, matkamine, golf, mootorrataste, kalapüük, jne.

Kirjeldus:

Nimi: Soojendusega Vest

Materjal: Fliis Vooder

Pakendi Suurus: umbes 33*26*6cm/ 12.99*10.24*2.36 aastal

Kaal: M-umbes 0.42 kg, L-umbes 0.43 kg, XL-umbes 0.46 kg, XXL-umbes 0,5 kg

Temperatuur:

Soe käik punased tuled on alati 65℃

Mugav käik valged tuled on alati 55℃

Energiasäästu käik sinised tuled on alati 45℃

Pakkeleht: 1* Soojendusega Vest

Märkus:

1. Kaasaskantav laadija EI kuulu komplekti.

2. 3 Taset reguleerida temperatuuri: sinine madalal temperatuuril, valge, keskmise temperatuuriga, punane ja kõrge temperatuur.

3. Kui otsustad masin pesta, palun pane soojendusega vest arvesse pesu kotti, et vältida võimas mähis jõudu pesumasin on suurem kui pinge traadi ja tõmmates lahti toitejuhe.Ärge väänake seda käsitsi.

4. Jope on varustatud isoleeritud ja veekindlad pistikupesa.Kui häälestatud keskmise temperatuuri ja kütte, see tuleb ühendada kaasaskantav laadija kogu aeg.

Vaata rohkem toote detailid

1.Temperatuuri Kontroll Disain: Pärast nupu lüliti kolm sekundit, punane tuli vilgub ja Soojendusega Vest automaatselt eelsoojendama.Temperatuuri saab reguleerida 3 taset läbi rindkere nuppu.

2.Kütte Pidevalt: Arukas Kütmine Vest ühendab kiire kuumenemine tehnoloogia koos integreeritud, kvaliteeti süsinikkiust kütte-element, mis on kerge, paindlik ja turvaline kasutada.Seda pidevalt toodab soojust paljude keha piirkondadesse, aidates säilitada keha soojust.

3.Kütmine: Kasutage kaasaskantav laadija küsida seda, seejärel vajutage nuppu kolm sekundit, et alustada eelsoojendus protsessi.Pestav jope kiiresti soojeneb minut hiljem.

4.Universaalne Kasutamine: Taaslaetav Soojendusega Vest on mõeldud kasutamiseks tšilliga talvepäeval ja sobib igapäevaseks sõitmisest samuti väljas tegevusi nagu suusatamine, uisutamine, matkamine, golf, ratsutamine mootorratas, kalapüük, jne.See on imeline kingitus oma vanemad ja teised pereliikmed samuti.

5.Endurable Materjalid: Elektriline Termilise Vest on valmistatud pehmest, fliis kangas, mis annab soojusisolatsioon ja on mugav, pehme ja naha-sõbralikud soe talv.

Sildid: soojendusega jope naistele, soojendusega vest naistele, jahindus vest, soojendusega vest meestele, Soojendusega Vest.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Soojusenergia
  • Sobivus: Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
  • Materjal: Puuvill
  • Sugu: MEHED

Lisa Oma Kommentaar Nüüd