Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

RANDY PÄIKE Veekindel Matkamine Matkamine, Kiiresti Kuivav Hingav Väljas Sokid talisport Suusatamine Kalapüük Jahindus Jalgrattasõit Sokid

    (0) 0
(0 Arvustused)

€27.84 €22.27
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d5490

Märkus:Kui valite laevad vene Föderatsiooni.Süsteemi automaatselt vastab nelja logistika osutaja vastavalt ostja aadressi.Kui teil on küsimusi, pöörduge palun klienditeeninduse või järelepärimise kaudu Cainiao SAIN: https://global.cainiao.com/

RANDY PÄIKE 100% Veekindlad Sokid, Sertifitseeritud SGS Väljas Sport Matkamine Matkamine, Suusatamine Ronida BreathableFishing Sokid on 2004. aastal Loodud, RANDY PÄIKE on muutunud spetsialiseerunud tootja veekindel sokid väljas tegevust.Unisex veekindlad sokid on RANDY SUN' s uus patenteeritud toode, mis on sertifitseeritud SGS.Selle kolme-kihi ehitamine, mis lahendab vastuolu veekindel ja hingav omadused, mis takistab väliste vee molekulide sattumist sokid ja vahepeal imavad higi kiiresti liikumist.

Kolme Kihi Veekindel Disain

Välimine Kiht: 61% nailon, 32% polüester, 7% elastaan.Raske kanda-vastupanu, ei bibulous, hea elastsus.

Keskmine Kiht: high performance kerge, veekindel ja hingav funktsiooni membraani.

Vooder: 66% coolmax, 30% polüester, 4% elastaan.Antibakteriaalsete, lõhna-vastupidavad funktsionaalne lõng.Soojusmugavus, pehme nahk touch.

Omadused 1. 100% veekindlad sokid.Suure jõudlusega veekindel hingav sokid hoiab sinu jalad kuivad ja soojad, lumi ja vihmase ilmaga. 2. Pehme padi & 100% õmblusteta, sobivad jalad hästi.Soft touch sisemine vooder, niiskuse ja higi imendumist, muudab jalad mugav ajal sport. 3. Leevendada seenhaigus tõhusalt.Tänu super hingav&higi-imav Coolmax sisemine vooder, need veekindel sport sokid on antibakteriaalne ja anti-lõhnaga.Tõhusalt leevendada seenhaigus/beriberi ajal eri töö&sport, vältida ebamugavust ja piinlik olukord, telkimine, sõjalise väljaõppe -, reisi-ja muud tegevust . 4. Igal aastaajal.Välja arvatud suurepärase veekindluse ja soojust säilitamise talvel, selline sokid on suur õhu läbilaskvus, mis on võimalik hoida oma jalad kuivad ja mugavad sooja hooaja liiga.Sobib kevad, suvi, sügis ja talv. 5. Kord.Meeste ja daamid " outdoor sports wear.Kaitsta oma jala kaugusel söövad, verevalumid ja villid.Sobib kalapüük, ronimine, jooksmine, töötavad halb ilm, suusatamine, uisutamine, purjetamine, surfamine, jalgpall, golf, jalgrattasõit, matkamine, matka -, matka -, jahindus -, kayaking, paadiga, uurides, aiandus, sõjaväelased, workman jne.Suurus(Midcalf) XS: boot pikkus 19cm.S: boot pikkus 21cm.M: boot pikkus 23cm.L: boot pikkus 25cm.Rakenduste Tõttu unikaalne disain, veekindel sokid on saanud hea valik väljas entusiastid ja sõjaväelased.See sobib tegevused õues niisketes tingimustes ja karm keskkond.Ultra-light ja suurepärane lõng pakub suurt mugavust ja mahub, hoida oma jalad jahedas ja kuivas ajal kõndimine, jooksmine, jalgrattasõit või aiandus sooja aastaaega.Täiuslik hingav ja veekindel sokid väljas tegevust karm keskkond muda ja vett kogu koht: trekking, matkamine, mountain biking, kalapüük, jahindus ja uurida.Sobib ka paljude lume ja vee sport: uisutamine, suusatamine, jäähoki, rock climbing, lumi võitleb, jää golf, jäähoki, vibulaskmine ja surfamine.Sõjaväelased, posti töötajad, eriline väljas operatsiooni (kui kaitsevahendid ), kalastamine, jäähoki, jääd ronida, curling, kelk (kelgutamine), kaksoisreki, lumelaud, lumi, maastikurattad, sõudmine, kanuumatkad, jet ski, mootorpaat.Toote Hooldus 1. Veekindlad sokid on veekindel varvaste poolt, et veidi alla mansett sokk.Ärge asetage sokid vees täielikult.Vesi võib joosta sokid alates tops. 2.Kandke alati veekindlad sokid sees oma jalatsid.Ärge torgake membraani. 3.Kolme-kihiline veekindel disain sokid võiksid olla veidi jämedamad kui tavalised sokid, palun sobi lahtised sobivad kingad. 4.Pikaajaliseks kasutamiseks palun peske seda käte alla 40℃ vee temperatuur.

Sildid: guto veekindlad sokid, ükssarvik sokid paljajalu, jõulud tuul sokk, super soojendusega sokid, müts trekking, mida kanda pool, sobib, overknees sokid lateks, vaatteet soojendusega sokid, spexcel aero sokid, sall talisport.

  • Materjal: Polüester
  • Sugu: MEHED
  • Suurus: XS, S, M, L
  • Brändi Nimi: Randy päike
  • CN: Zhejiang
  • Voolik Kõrgus: SOKID
  • Omadused: 100% Veekindel, vett hülgav
  • Sõrme-eraldatud: No
  • Funktsioon: ilmastikukindel, Rainyproof
  • eest: mehed ja naised
  • Osakonna Nimetus: Unisex
  • Boot Length1: Keskel vasikas 19-25cm
  • Boot Length2: Põlve kõrge 35cm
  • Spordi Tüüp: Camping & Matkamine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Struktuur: kolm kihti
  • Taotlus: Rattasõit, Kalapüük, Suusatamine, Ronimine

Lisa Oma Kommentaar Nüüd