Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

6tk/set Koobalt Drill Bit Set Spiraal Kruvi Meetriline Komposiit Tap Drill Bit Metallist Specia Multi-funktsioon Puuduta Twist Drill Bit Set

    (2) 5
(2 Arvustused)

€2.54 €2.03
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d53292

【Combo Komplekt 6 Suurustele】

6 kõige sagedamini kasutatavad suuruses, et rahuldada kõiki oma vajadusi.See drill bits komplekt sobib enamus elektritrell praegu turul ja tulla plastikust kaasaskantav kott on lihtne ladustada ja organisatsiooni.

【M35 Koobalt Kiirlõiketerasest】

Tööstuse hinne 6542 kiirlõiketerasest drill bit set, raskem kui 4241 HSS, mida kasutatakse teiste sarnaste puuriterad komplekt.Need puuriterad sisaldada ka 5% Koobaltit, mis suurendab kulumise-vastupanu ja vastupidavuse.

【Täielikult Maa Protsessi & 135-kraadise Split Punkti】

Täielikult maa spiraalne soon disain kiiresti väheneb hõõrdumise ja soojuse kiirem ja jahedam puurimine jõudlust. 135-kraadise split punkt, sirge varre takistab kõndimist ja muudab puurimise täpne ja kiiremini.Nr center punch on vaja.

【Koondtaotlus】

Sobib Lõikamine Raske Metal, nagu näiteks Roostevaba Teras, Teras ja malm, samuti Puit -, Alumiinium-ja Muud Pehmemate Metallide, sealhulgas plaadid, betoon, tellis, tellised, puit -, plast -, klaas -, müürsepa ja rohkem.

【Tööd Tõhusalt】

Toode on teravad servad ja kõrge puur tõhusust.Kesklinnas toode on terav serrations, ja selle abil, puurida saab jätkata puuritud horisontaalselt pärast puurimist.

Kasutus-Stsenaariumid

Sobib holing, lõikamine, puit, pehme metall, alumiinium plaat, raud, jne.

Suurus : Nagu Näha

Pakett Sisaldab :

6 x Drill Bits (3mm + 4 mm + 5mm + 6mm + 6,5 mm + 8mm)

Märkused :

1.Seal võiks olla mõned väikesed erinevused värvitooni pilte ja tegeliku punkt.

2.Palun lubage 1-2mm erineb tõttu manual mõõtmise, aitäh.

3.Kui on mingi probleem tootega, siis palun võtke minuga ühendust enne kui jätate kommentaari, ma annan endast parima, et probleem lahendada sinu jaoks.Täname oma arusaamist.

Märkus:

1. Palun veenduge, et aadress on õige ja me ei vastuta vale või kätte toimetamata aadressid. 2. Me täielikult mõista, see oleks pettunud, kui saadetis võtab oodatust kauem aega.Nagu oleme lubanud, siis me laeva välja esemed, hiljemalt 7 päeva pärast makse puhastab, aga shipping on kontrolli all shipping company ja meil on sama murelik nagu sa oled.Madal reiting tarneaeg oleks ebaõiglane meile.Teie mõistmise on kõrgelt hinnatud.Me loodame, et meie kliendid oleksid õnnelikud, kui nad said meie punkte, nii et palun ainult osta kui tarneaeg on vastuvõetav teie jaoks. 3.Tasuta kohaletoimetamine poolt ePacket USA. 4. Meie vaikimisi laevandus meetod on Hiina Post air mail jälgimise.Maksmine: 1. Me võtame Alipay ainult. 2. Lihtsalt klõpsake nuppu "Pay Now" nuppu ülaosas teie lõppenud oksjoni esitada turvalise maksmise kaudu kassasse. 3. Lõplik ostuhind ei hõlma mis tahes kohaldatava maksu või makse, mis võivad olla laetud tolli .Ostjad on vastutavad selliste tasude 4. Kui teil on mõni probleem, makse -, teatage sellest meile.Tagasi edasi ja Tagasisidet: 1.Iga isiklikud põhjused (valida vale suuruse / vale värvi / ei sobi ), siis võib lihtsalt kirjuta meile, et saada tagasi e-posti aadress ja tagasi item(s) selle algne seisukorras.Tagastamise postikulud on ostja vastutusel.Me ei aktsepteeri ühtegi esemed lõhnad (lõhnaõli, suitsu jne.) 2. Kui esemed on kahjustatud, tuleb meil tuleks ühendust võtta 24 tunni jooksul kättesaamisest. 3. Muud kvaliteediga seotud küsimusi, maksame kohe, kui oleme saanud foto punkt. 4. Punkt tuleb tagastada 14 päeva jooksul pärast ostja seda saanud. 5. Meie Eesmärgiks on pakkuda 5-Star Service, kui sa ei tunne, et me väärime 5-Tärni palun võtke meiega ühendust enne lahkumist tagasisidet. 6. On küsimusi selle kohta kommentaare?Meil oleks hea meel kuulda!Me oleme pühendunud meie klientide ja tunned, et peaks saama isiklikku tähelepanu sa väärid.Me tavaliselt vastuse e-posti 24 tunni jooksul tavalisel tööajal.

Sildid: sorteeritud drill bit, mia saladus küünte komplekt, kleebised elektrilised samm, electric drill loac, dremel natuke naha puhul, kotid dril, aieil drill bit, dril parukad, maa auger, sond õngeritv.

  • Brändi Nimi: SMARLAN
  • Tingimus: 100% täiesti Uus ja Kvaliteetne
  • Kasutamine: Metalli Puurimine
  • DIY Tarvikud: Puidutöötlemine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Koobalti Sulamid Teras, Kiirlõiketerasest
  • Mudeli Number: CS-B09
  • Sertifitseerimine: CE
  • Pikkus: 98mm
  • Tüüp: Twist Drill Bit
  • Kogus: 6tk/set
  • Pakett: OPP
image

Anonymous

5
2022-11-07

“Nad otsima suur. Tuleb lihtsalt neid kasutada. Tänan teid väga”

image

Anonymous

5
2022-10-24

“OTIMO müüja”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd