Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

Ruut Käepide Pöörlevad Haamer, Peitel Natuke Seina Sooni Plaatide Eemaldamine Vahend, Elektrilised Haamer Korja Peitlid Impact Drill

    (1) 5
(1 Arvustused)

€5.56 €5.50
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d120289

See ruut käepide pöörlevad haamer, peitel bit lisatasu terasest, raskeveokite võimu vahend, et muuta oma seina sooni ja plaatide eemaldamine, lihtne ja mugav .See töötab keraamiline plaat, betoon, tellis ja müüritise reaalne ja tehiskivi, isegi graniit .Ja see on kooskõlas kõige elektrilised haamrid .

PEAMISED OMADUSED

[Parandada Tõhusust]

Meie disain peitlid natuke, kuni 40% kiirem kui tavalised plaat peitlid .Selle nurgaga pea lihtsam lahti plaadid, seina-ja põrandapinnad, mis on mõeldud lihtne käsitseda.

[Täiuslik Kujundus]

Meie ruut käepide kujundatud optimaalne geomeetria, kõrge oklusioon, sobisid suurepäraselt, lihtne paigaldada , samuti on võimalik vähendada vibratsiooni töötades, annab suure töö efektiivsus ja pikaajalise kasutamise elus .

[Kvaliteetne Materjal]

Valmistatud premium nikkel-kroom, teras tilk-sepistatud ja termiliselt karastatud tugevuse ja vastupidavuse, mis takistab kiiret laienemist pea ja passiveerimine on peitlid ja punch.Meie peitlid natuke saab oma töö teinud, lihtsalt ja täpselt.

[Lai Ühilduvus]

Ruudu käepide pöörlevad haamer, peitel natuke on ühilduv enamiku rotary hammer, mudeli ja mahub nii elektri-sirp ja elektriliste korja .

[Laia valikut rakendusi]

Laialdaselt eemaldamine ja puurimine betoon, tellis, müüritis ja graniit ja Õõnes sooni gouge peitlid erilist kasutatakse eemaldamine seinad, plaadid ja tsemendist, ka soon soone.

KIRJELDUSED

Materjal: Kroom-Nikkel Teras

Liideste Spetsifikatsioonid: Ruut

Kolm Mõõdud: 12*150mm, 14*150mm, 14*150*40mm,

Pakett Sisaldab: 1*Ruudu Käepide Pöörlevad Haamer, Peitel Bit

MÄRKUS

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis kuvatakse pilt.

Sildid: elektrilised tööriistad freesimiseks elektriline, tottal electric drill, rootor-power tool, puuri kiirustada, haamer tiron, külma bit, kook vahendid ühe, läbipaistev peitlid, ds5 signaal lamp, drill bit ht.

  • Kasutamine: Müüritise Puurimine
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Brändi Nimi: isfriday
  • Mudeli Number: 40Cr
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • DIY Tarvikud: Plaatimistööd
  • Tüüp: muud
  • Materjal: muud
image

Anonymous

5
2022-12-15

“Hästi saadud. Täname, kiire tarne!”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd