Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

4tk LED tuli ratta kerge auto rehvi kaunistamiseks pirn jalgratta rehvi õhu kork kerge rehvi ventiili tolmukindel rod kork

    (0) 0
(0 Arvustused)

€2.11 €1.26
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d52442

Oksjoni Pealkiri on siin!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Rehvi kerge (valgustundlikud šokk-sensing Kuum Ratta/Wheel Light/ Hot Wheel )

Sobivad mudelid: Universal

Värv:Sinine,Punane,Roheline,Valge,Värviline

Paigaldusasend: sõiduki ventiil

Toote Mudel: Double anduri tüüp (valguse andur, löögi andur)

Toote materjal: valuveljed

Tootesari: Sõltumatu circuit design, mis koosnevad valgust juhtimisahela, dünaamiline kaugseire circuit, ja valgust kiirgav circuit

Toote toide: 3 AG10 nuppu patareid

Suur Dragonfly pack 4 LED tuli ratta kerge mõeldud jalgratta, auto ja motocycle

【Toode Sissejuhatus】:

Lahe ja peen Hot Wheels koosneb dünaamiline induktsiooni circuit ja valgust kiirgav circuit.LED valgus on alati särav, sõltumatu circuit design, pole vaja muuta või ühendada auto enda circuit.Keerake ventiil rehvid autod ja mootorrattad.Niikaua, kui auto käivitub öösel, see kiirgab võluv halo koos vibratsiooni rehvid.Samal ajal, see on veekindel funktsiooni ja on nn kuuma ratast.

Ei ole vaja muuta või ühendada vooluringi auto kere ise, lihtsalt kruvi, et see armatuuri ratta auto;

Värvid on Sinine,Punane,Roheline,Valge,Värviline valgus

Samal ajal, see on super lahe ja peen vee säästmise funktsioone, nagu veekindel ja mobiil-valgust kiirgav pimedas.See koosneb dünaamiline induktsiooni circuit ja valgust kiirgav circuit.LED valgus on alati särav, sõltumatu circuit design, pole vaja muuta või ühendada auto enda circuit.Keerake ventiil rehvid autod ja mootorrattad.Kui sõiduki kiirus saavutab teatud kiirus, valopilkku vormid täielik ring, mida nimetatakse kuuma ratast.

Omadused:

4 Led tuled kokku pandud ratta õhu kork

Rohkem energia-tõhus,hele & liikumisanduriga

Vastupidav, Kõrge Mõju, Roostekindlad.

3 Erinevat Värvi on teie valik,

Valguse Värv:Sinine,Punane,Roheline,Valge,Värviline

Auto paistab ei vaheta, 100% veekindel.LED auto sisse lülitada, kui liigub

Toode sisaldab patareisid.

Komplekti Kuulub:

4 x ratas kerge

Teie toote kirjeldus pannakse siin.Te võite kasutada HTML, kui soovite.Kirja tüüp, stiil ja värv on eelnevalt kindlaks määratud, kuid saab kirjutada kirje kirjeldus aknas.Objekti kirjeldused võivad olla nii pikk nagu sa soovid, kui malle muudab mängu pikkuse teie kirjeldused.

Oma Maksmise Andmed sisestatakse siin.Saate luua Maksete jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole maksetingimused, see punkt eemaldatakse mall.

Teie Merevedude Andmed sisestatakse siin.Saate luua Shipping jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole Shipping Details, see punkt eemaldatakse mall.

Oma Müügi lisatakse siia.Saate luua Müügi jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole Müügi -, see punkt eemaldatakse mall.

Teie firmast teavet, lisatakse siin.Saate luua Meist jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole Meist teave, see punkt eemaldatakse mall.

Teie Kontakt info lisatakse siia.Saate luua võtke Meiega Ühendust jagu, i osa Müüja Andmed Müüjalt andmete lehe kohaselt Profiilid Tab.Pärast luua müüja andmed, saate valida selle, et lisada oma noteerimist lister lehel, järgmise malli valimine.Kui sul ei ole võtke Meiega Ühendust teave, see punkt eemaldatakse mall.

Sildid: dahon bike tuled, palju jalgratta tuled, mustriline bike kerge, öö valguses 3d pesapall, cytec bike kerge, kong ratas kerge, bycicle tuled tugev, kerge samurai kork, emotsionaalne väljas tuled, luka jalgratta valgus.

  • TYPE2: lamp
  • TYPE1: USB Power
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: LED Öö
  • Toide: aku
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Paigaldus Paigutamine: Rehvi Ventiili Korgid

Lisa Oma Kommentaar Nüüd