Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

CNC MACH3 USB Industrial Electronic Käsiratas MPG4 4 Telg Käsitsi Pulse Generator MPG Ripats Käsiratas

    (0) 0
(0 Arvustused)

€50.10 €31.07
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d50937

Toode Pakendis

1 x Käe-ratta Manual Töötleja

1 x ühendades kaabli

Toote Kirjeldus

ModbuS ' i Töötleja võib olla ühendatud arvutiga läbi USB pordi, et teil on vaja kasutada Mydrivers uuendada drive programmi.

Rotatsiooni kontrolli telje liikumise waveband lüliti valige kontrolli teljel (X, Y, Z, A)

Waveband lüliti valige control mode (pidev Samm mode & Kiiruse režiim)

Mach3 pakub käsitsi kontrolli saavutada võtmed.

Kontrolli telje mootor liikumine, keerates käsiratast.Kui te kasutate kiiruse režiim, mis suunas sa loksutades kodeerija runner määrab telje liikumise suunas.Kiirust sa loksutades kodeerija runner määrab telje liikumise kiirus.

Kui otsustad SAMM režiimi, siis läheb täpset liikumise režiim.Kui otsustad 0.01 käik, ratas pöörleb, 4 ruutu ja saata impulsi.Kontrollitud telg liigub 0.01 teie pööramise suund.Valige 0.1 käiku, ratas pöörleb, ruut ja kontrollitud telje muutused on 0,1; 1 käik ei kontrolli 1 väärtuse muutumise ja nii edasi.

X1, X10 X100 loeb.Näiteks: Kui valite X100,see on rotatsiooni mitu ringi 25mm.Kuigi käsiratas peatub, tarkvara ikka loeb.Palju vahemaa, siis peaks valige JÄTKA seisukoht.

Liikumise režiim ja kontrolli telg on flash-LED märgutuli (Kui sa võta Y-telje, LED-märgutuli Y-telje hakkab vilkuma.Kui sa võta x1 määr, vastav määr, LED indikaator, x1 hakkab vilkuma.Saate hõlpsasti jälgida telg olek.)

Omadused:

Suhtlemine Mach3 kasutades Modbus protokolli;

Kasutada RS232-USB-kaabel ühendamiseks arvutiga;

Mach3 annab väga sõbralik modbus ' i liides, nii et ei ole vaja paigaldada täiendavaid draivereid kasutades ModS elektroonilise käsiratas;

Märkus:

Modbus ' i käsiratas tuleks ühendada arvutiga enne käivitada Mach3 tarkvara.

Kui käivitada Mach3 tarkvara esiteks võib juhtuda, et liikumise telg liigub lühikese aja jooksul.Palun vajutage emergency stop nuppu, siis taastub normaalne.

Modbus ' i käsiratas võib olla seotud arvuti kogu aeg, kui sa ei pea offline.

Toote ühendus määratleda ja meetod:

Välimus ja suurus:

Sildid: sulam käsiratas, fotograaf hõbe ripats, komplekt 4 cnc, cnc kontroller nk3, mini tuule generaator usb power, msi mpg z390 turbo, 3 aks cnc kontroller, käsiratas must, r2n käsiratas, naiste 039 generaator.

  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: mpg4
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd