Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

VEVOR Toru, Toru Notcher Raskeveokite Paindlik 0-50 Kraadise Pöörde Nurga Luua Praod Torude Lõikamine Metalli, Puidu, PVC Pardal

    (2.00) 5.00
(0 Arvustused)

€280.20 €156.91
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d122360

Toote Kirjeldus 0-50 Kraadi Toru Notcher

Meie toru notcher natuke on varustatud kõrge kvaliteediga terasest tipptasemel, kiire ja sujuv lõikamine.Valmistatud suurepärane A3 madala süsinikusisaldusega terasest, mis on vastupidav, kerge ja kaasaskantav. 0-50 kraadi reguleeritav, sobib igale standard puurimine masin.Ergonoomiline disain tagab lihtsa operatsiooni ja on ideaalne valik, elektrikud, torulukksepad, mehaanika, jne.

Kiire Lõikamine Tugev Konstruktsioon Rinnapiimasarnane Disain, Lihtne Kasutamine Karm Seadmed Ja Tööriistad, Maksa Vähem

VEVOR on juhtiv kaubamärk, mis on spetsialiseerunud seadmed ja tööriistad.Koos tuhandete motiveeritud töötajad, VEVOR on pühendunud pakkuma oma klientidele karm seadmed ja vahendid, uskumatult madalad hinnad.Täna, VEVOR on tooteid müüakse rohkem kui 200 riigis ja piirkondades 10 miljonit eurot pluss liiget üle maailma.Miks Valida VEVOR?Lisatasu Karm Kvaliteet Uskumatult Madalad Hinnad, Kiire Ja Turvaline Kohaletoimetamine 30-Päevase Tasuta Tagastab 24/7 Tähelepanelik Teenuse Peamised Omadused

Kiire & Täpne Lõikamine

Täpne teravustamine nägin hambad, ultrahard kiirlõiketerasest tipptasemel, terav ja kulumiskindel, 5 korda kauem kui tavaline auk nägi.

Paindlik Reguleerimine

See toru notcher jaoks puurpingile saab kasutada ükskõik millise nurga all alates 0-50 kraadi, ja seda saab kasutada eri tüüpi torud paindlikult.

Lisatasu Terasest Materjal

Torud notcher on valmistatud vastupidavast A3 madala süsinikusisaldusega terasest, mis teeb toru lõikamise masin töötada aastaid ilma kahju.

Mitmekesine Kohanemise Tüübid

Meie disk notcher saab luua pügala võrra 3/4" 3" toru, ja aktsepteerib standard auk saed.Sobib igale traditsiooniline trelli.

Lihtne Kasutada

Augu nägi notcher on ergonoomiline disain, lihtne ja tööjõu kokkuhoid.Sisseehitatud nurgamõõtjaga saab määrata nurk õli toru kiiresti ja mugavalt.

Suur Erinevate Materjalide

Piir master kasutab augu nägi, et luua praod torude jaoks rulli puuri ja raami ehitust.See on laialdaselt kasutusel lõigatud metall, puit ja PVC pardal.

Kirjeldused

Raskeveokite Toru Notcher Materjal: A3 madala süsinikusisaldusega terasest Rotation Angle: 0-50 Kraadi Adaptiivne tubeing: 3/4"-3" (1.9-7.62 cm)

Adapter: 1/2" (1.27 cm) Toote Kaal: 23.15 lbs / 10.5 kg Suurus: 12.2" × 6.3" × 3.5" / 31 × 16 × 9 cm Pakendi Sisu

1 x Toru tema Notc

Omadused & Andmed

【KIIRE LÕIKAMINE】 - toru notcher funktsioonide täpne teravustamine nägin hambad.Seda on võimalik saavutada sujuv ja kiire lõikamine.Koos hea kiirlõiketerasest tipptasemel, lõikus on puhas.Augu nägi, ei kuulu komplekti. 【TUGEV KONSTRUKTSIOON】- torud ja toru notcher on valmistatud premium A3 madala süsinikusisaldusega terasest, teha notcher kestab aastaid ilma lagundada.Pealegi, See on kerge ja kaasaskantav. 【RINNAPIIMASARNANE DISAIN】- See toru notcher saab teha ring lõikab toru ja toru erinevaid kujundeid igal nurga 0-50 kraadi paindlikult.On pööratav alus on sobiv igale horisontaalsele pinnale, kohandatav iga töölaud. 【LIHTNE TOIMING】- Ergonoomiline disain ja sisseehitatud nurgamõõtjaga oleks lihtne kasutada.Toru notcher tööriist võib tööd, 1/2" drill sooni 3/4" 3" toru, vise, või benchtop mount. 【LAI RAKENDUS】- kasulik vahend, mis võimaldab teha suurepäraselt liigeste puhas, turvaline keevisliited, see võib töötada mis tahes standardi puurpingile.Lisaks sellele on meie toru notcher on kohandatav väga erinevaid algul eemaldaja, auk saed, ja jahvatus-bitti.

Sildid: vintage klaas lõikur, cubed klaasist toru, die lõikamine pool, filterpaber smoking weed, tee plaat, puit 5030, kaua venitada toru top, alfa vee toru, määratlemata püksid, sise-aed metallist, vevor lamineerimine.

  • Tooraine: Terasest Baar
  • Features4: Raskeveokite Alus
  • Toode: toru notcher
  • Brändi Nimi: VEVOR
  • Sertifitseerimine: CE
  • Features1: Kiire & Täpne Lõikamine
  • Ülikond: Metallist, Puit, PVC
  • Features2: Paindlik Reguleerimine
  • Features3: Lisatasu Terasest Materjal
  • Taotlus: Luua Praod, Torud Torud
  • Materjal: A3 Madala Süsinikusisaldusega Terasest
  • Pöördenurk: 0-50 kraadi
  • adapter: 1.27 cm
  • Adaptiivne tubeing: 1.9-7.62 cm
  • Automaatika: Manuaal
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd