Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

300ml/500ml läbipaistvast Plastikust Emulsioon Pumbaga Pudeli täitmiseks Vedelikud, Šampoonid Seepi Vannituba Dispenser Korduvtäidetavaid Villimise

    (0) 0
(0 Arvustused)

€18.75 €7.32
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d46055

Omadused:

*Kvaliteetne, ohutu materjal: emulsioon pump pudel on valmistatud kõrge kvaliteediga keskkonnasõbralike plastikust, vastupidav ja korduvkasutatav, ja teeb väga teenetemärgi countertops ja valamud.

*Suurepärane disain: Suure läbimõõduga pudeli avamist lihtne täitmise ja aja kokkuhoid; paksenenud lõng disain tihedam kruvimiseks ja tõhus lekke vältimise; pöörlev pump pea väsimatu vajutades.

*Korduvkasutatavate ja ringlussevõetavate:Need läbipaistvast plastikust pump pudelid oleks lihtne kontrollida kogus seepi või vedelik hiire sees.Neid saab ringlusse võtta, et vähendada tarbetut jäätmed, mis aitab kaitsta keskkonda ning säästa raha.

*Mitmel otstarbel: saab täis tooteid, nagu vedelikud, seebid, šampoonid, dušigeelid, vedelikud, pesemis-ja puhastus vedelik; kasutatakse köögis, vannitoas, kontorites, magamistuba, ilusalongid.

*Pärast-teenindust: Kui teil on mõni probleem, palun võtke meiega kohe, me aitame teile lahendada nii kiiresti kui võimalik.

Tehnilised andmed:

*Maht:300ml/500ml

*Materjal:Plastik

*Värv:Valge

Pakett hõlmab:

1 x Villimise

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

  • Materjal: Plast
  • Tüüp: Ladustamine Pudelid Ja Purgid
  • Pakend: 1 tk
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Kasutamine: muud

Lisa Oma Kommentaar Nüüd