Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

6 Tassi Seisma Metallist Topsi Hoidjad Metallist Põhjamaade Kodus Köögi Laua Kohvi Kruus Omanik Drinkware Ladustamise Korraldaja Rack

    (5) 3.8
(5 Arvustused)

€13.24 €9.27
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d57727

Tehnilised andmed:

Materjal: Raud

Protsess: Galvaanilise Protsessi

Värv: Gold

Mahutavus: 6 Tassi

Üldmõõdud: 19.5 x 15 x 21cm / 7.5 x 6 x 8in(ligik.)

Omadused:

● LUUA ROHKEM RUUMI OMA KÖÖK: Kasutage seda kruus ladustamise vabastamiseks loendurid, kuivatamine nagid ja riiulid alates cup segadusega.Kõik teie kruusid, lõpuks on üks, stiilne koht, mida koduks.

● NÄITA OMA TASSI KOGUMINE: Oma kruusid ei ole lihtsalt tassi, näidata neid maha, puhas, korrapärane rida see karikas hammas.Kuni 6 tassi kohta seda kruus vitriin.Dual-purpose riiul, mitte ainult ei saa riputada tassi, aga ka panna taldrikud alt.

● HOOLIKALT KAALUTUD ja TASAKAALUSTATUD: Ehitatud karm veel kerge rauast materjali põhja-raske vahelülid, koormus kuni iga üksiku konksu kohta see kohvi kruus seista.

● TUNDUB HEA OMA COUNTERTOP: Nagu köök counter korraldaja stiilne kulla värvi sobib kõik decor, see on kindlasti teretulnud puhkus kingitus või housewarming kingitus.

● NR ASSAMBLEE KOHUSTATUD: Kasutage seda kruus puu õigus karbist välja, ei fussing või hoone vaja.Mõõdud: 7.5 x 6 x 8in.

* Tassid, kruusid, klaasid, kuvatakse pilte POLE Lisatud.

Komplekti Kuulub:

1 x Tass Seista

Sildid: kork köök, alunotec roog rack, köök korraldaja elementv, desktop jälgida korraldaja, eesmärk laud korraldaja, naiste akrüül seista, silikoon veini rack omanik, korraldaja duyas, määratlemata püksid, lilla riidekuivatusrest.

  • Materjal: Metallist
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-10-07

“Perfeitoooooo”

image

Anonymous

5
2022-10-31

“Kõrge kvaliteediga toode, ilus nagu pildil! AliExpress alati hämmastab mind❤\”

image

Anonymous

3
2022-12-26

“Selle toote juhtus sama, see oli märgitud konks 6 prillid, Vaio 4 I las jääda, müüja annus mulle, et mul oli vale, oli isegi 4, mida ma polnud tellinud. Hea, et ma ei saa kaebavad kogu aeg.”

image

Anonymous

1
2022-11-30

“Ma tahan selle tagasi on painutatud.”

image

Anonymous

5
2022-09-22

“Ameiiiiii küsib teine”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd