Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

LED Jalgratta Saba Kerge puldiga 64 LED Traadita USB-Laetav Bike tagatuled suunatuled Ohutus Hoiatus Tuli #2

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€22.62 €15.84
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d40732

Omadused:

Li aku laadimine USB.

Koos Laetav liitiumaku, 3,7 V 650mAH, võib töötada kuni 10 tundi järjest pärast üks kord tasu.

Üks CR2032 patarei puldi, millega saab töötada kuni kolm kuud.

Super töö, see jalgratta tagumine tuli on põrutuskindel ja veekindel, see toimib hästi rasketes ilmastikutingimustes, sobib maastikurattad, tee jalgrattad, mustus, jalgrattad, hübriid, jalgrattad jne.

Lihtne paigaldada, võite installida tagumine tuli edukalt koos kruvi ja sulud kui väga kiiresti, ei muud extra on vaja vahendeid.

Dot matrix display-juhtmeta kaugjuhtimispult, lahe graafika saba ja kerge ekraan juhtmeta kaugjuhtimispult, piduri dot matrix display-juhtmeta kaugjuhtimispult, paralleelseid jooni ekraanil juhtmeta kaugjuhtimispult.

Kuidas kasutada:

1. Vajutage pikalt vastuvõtva üks teise sisse (kõik tuled vilkuma kolm korda), ja vajutage pikalt vastuvõtva üks teine jälle välja lülitada(kõik tuled vilkuma üks kord).Vasakul punane tuli vilgub sisse, kaua vajutage 3 sekundit Sobitada Kood(vastuvõtva näitas, C), seejärel vajutage suvalist klahvi kaugjuhtimispuldi seadistamise lõpetamiseks.

2. Ülespoole omakorda valgus-lülitit vasakule (vasak tuli vilgub), allapoole omakorda valgus-võta õige(õige tuli on vilkuma)

3. Lühikese vajutage parempoolset nuppu kaugjuhtimispuldil, lahe graafika pikk valgus lülitub sisse/välja (sinine valgus flash keskel).

4. Lühikese vajutage vasakut nuppu kaugjuhtimispuldil, paralleeljoondus lülitub sisse/VÄLJA.

5. Kõik tuled vastuvõtva kergendab kohta, kui piduri jalgratas.

6. Kui vasak arvestades vastuvõtva on pidev valgustus, tähendab See, et madal taigna ja laadima.Õige valgus lülitub sisse akut laadides ja roheline tuli süttib, kui see on täielikult laetud.

Kirjeldus:

Materjal: ABS

Värv: must

LED kogus: 64

tala: 2

Valguse energia: 3.7 V, 650 mAH, USB aku

Kaugjuhtimispuldi patarei: 1*CR2032(komplektis)

Pakett sisaldab:

1 x Wireless Remote Jalgratta Valgus

1 x Wireless Remote (Koos Akuga)

1 x USB Kaabel

1 x Omanik

2 x Lindid

TAGASISIDE

1. Kui olete rahul meie toodete ja teenuste kohta, palun jätke oma positiivse tagasiside 5 tähte .Ja 5 tähte üksikasjalik hinnang teie tellimuse.Me muidugi anda oma positiivne tagasiside.

2. Kui te ei ole rahul meie porducts, pls võtke meiega ühendust enne kui jätate negatiivse tagasiside.Me garanteerime, et meil on 100% slove mingi probleem teie jaoks.

LAEVANDUS 1. Koostamise Aeg: meil on vaja 3-7 tööpäeva valmistada oma tellimuse, Unustades, kui palju päeva jooksul pärast töötlemist jääb. 2. Ei ole piiratud, Et/Väärtus meie poest.Pakume shipping üle maailma mis tahes koguse ja võimalikud väärtuse 3. APO/FPO/ANDMEKAITSEAMETNIKU Shipping Me vabandame, et P. O. Kastid ja sõjalise aadressid (APO, VMK), ei saa kätte.

REFOUND & VAHETUS

Meil on QA meeskonna proovile teie tellitud tooted on korralikult enne, kui nad on pakitud ja saadetakse teile.Kuid sa pead veenduge, et teie kleit suurus hoolikalt enne ostu (suurus, mõõdetakse allpool on toodud iga esemed).Atten: me ei saa nõustuda vahetada või tühistada pärast seda, kui teie tellimus on lähetatud.Järgmine teave on vajalik, kui te kajastama probleemi: ----Tellimuse number ----Image/video vigane helmed.

Kui teil on mõni küsimus seoses tagasipöördumise poliitikat, siis palun võtke meiega ühendust!

MEIE GARANTII, Kui te ei ole 100% rahul kvaliteeti teie ostu, saate tagastada või vahetada oma punkte 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast.Taotlus: 1. Esemed sai 30 päeva jooksul alates antud kuupäevast. 2. Punkte saanud kasutamata, kahjustamata ja originaalpakendis. 3. Tagasi laevandus tasu tasuti ostja poolt.

Sildid: kerge molly kiiver, jalgratta tuled lamina, ajustible bike tuled, mustriline bike kerge, bike tarvikud botella, auto tuled niva suunatuled, kingsir jalgratta valgus, v9 800 rockbros taskulamp, generaator, hõbedane jalgratas, inbike jalgratta vilkur.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: EACHGO
  • Sertifitseerimine: CE
  • Mudeli Number: /
  • Toide: aku
  • Paigaldus Paigutamine: Seatpost

Lisa Oma Kommentaar Nüüd