Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

610ML Jalgratta Vee Pudel Kaasaskantav Jalgrattasõit Vee Pudel Double-Layer Soojusisolatsioon Jää-Säilitamine Pudel Bike Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€10.00 €6.00
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d45842

610ML Jalgratta Vee Pudel Kaasaskantav Jalgrattasõit Vee Pudel Double-Layer Soojusisolatsioon Jää-Säilitamine Pudel Bike Tarvikud

Bullet Punkte: 1、Ohutu ja mittemürgine: Kui 610ml korduvkasutatavad sport vee pudel on valmistatud PPS, mis on ohutu ja mittemürgine.See on toode, mida saab kasutada enesekindlalt.

2、Silikoon Huulik: Kui 610ml joomine pudelist väljas spordi kaasas eemaldatav silikoon huulik, saab juua vett huulik, et vältida kallab vee-ja lämbumas.

3、Rohkem Stabiilne: 610ml joomine pudelist väljas reisi jõusaal matkamine, võtab nõgus ja kumer disain, mis on stabiilsem ja ei libise.

4、Kantavad Tunnused: soonega disain vee pudel võimla - lihtne haarata käepide soonega disain, mis võib olla ka kindlalt aru saada, kui kasutavad

5、Lihtne kasutada: spordi vee pudel on lihtsam panna jääkuubikud ja muude objektide suu suur klaas, mis on mugavam veevarustuse ja puhastamine.

Kirjeldus

Topelt isoleeritud vee pudel hoiab teie vedelike lahe kaks korda nii kaua, kasutades tri-layer isolatsioon ja kiirgavad soojust peegeldav tehnoloogia.kompaktne ja vastupidav disain sobib kõige bike puurid ja sisaldab kõrge-flow, isetihenev tõusu üpp spill-tõend transport.

Kirjeldus:

Nimi: Non-slip Sport Vee Pudel

Materjal: PP

Võimsus: 610ml

Suurus: umbes 7,8*23.9 cm/3.07*9.40 aastal

Värv: must, must-punane, must-sinine

Kaal: 105g

Pakkeleht:

Sport veepudeli*1

Märkus:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Sildid: Jalgratta Vee Pudel, pudel silikoon, varustus, mtb vee pudel, Jalgratturi Varustus, veekeetja.

  • Võimsus: 601ml-700ml
  • Drop Shipping: tugi
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Plast

Lisa Oma Kommentaar Nüüd