Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

5TK Avaja Rant Läbipaistev Plastik Akrüül Tilk Helmed Saab Täida Pall Jõulupuu DIY Ehted Kaunistused Home Decor

    (1) 4
(1 Arvustused)

€3.06 €1.83
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d395927

Läbipaistva plastikust palli kaunistus on DIY ja käsitööline, nad nagu meie läbipaistva plastikust palli teenetemärgi kõikjal, sest nad on 100% purunemiskindlast, tugev ja lihtne täita!

Need selged kaunistused ei ole mitte ainult ideaalne kaunistus jõulupuud, kuid sobivad peaaegu iga kord.Täitke neid nipsasju, paelad, paberi, glitter või konfetid, et luua kingitused, jõuluehted või dekoratsioonid.

Omadused: suur läbipaistev plast ei ole lihtne moonutada, ei ole lihtne murda, sile pind, läbipaistvat värvi, ps läbipaistev plastikust, üldine läbipaistev, tihe õmblused, ei ole lihtne purustada.Selge, kõrge sitkus ja kvaliteedi tagamine.

Materjal: ps plastikust

Suurus: 110*54mm

Stiil: ilus ja värske, klassikaline romantika

Värv: läbipaistev

Kuju: Avaja rant

Kasutada vahemik: pulm, pulma pilte,

Märkus: komplekt 10 poolkera pallid on üksteise peal, ja välimise soone poolkera ja sisemise soone poolkera on vaheldumisi pakitud.Juhime tähelepanu, et vahe, kui lahtipakkimine ja kokkupanek.Mõõdud on mõõdetud käsitsi.Väikesed vead tekivad erinevad meetodid ja stiilid.alusta tuleb vabandada

Sildid: akrüül har, treipingid diy, teenetemärkide arco kodu, angel xmas teenetemärgi, mees christmas tree teenetemärgi, jõulukaunistused kodus 20, christma tree kaunistused, james baubles, pesukaru puidust kaunistus, christmas badge).

  • Materjal: muud
  • Elektrooniline: NO
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • CN: Guangdong
  • Mudeli Number: pall jõulupuu
  • Sündmus: Pidu, Emadepäev
image

Anonymous

4
2022-10-11

“Ostsin kaks komplekti. Üks komplekt tuli väga heas seisukorras. Teine komplekt tuli ei ole hea kvaliteediga. Üks element on puudu üldse, teised on pragunenud.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd