Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

100PC kohandatud kuld/hõbe taust kleebis custom logo kingituse silt veekindlad helendav kohandatud nimega pitsat etikett, kleebis

    (1) 2
(1 Arvustused)

€13.92 €11.13
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d400522

Oluline märkus, palun lugege enne tellimist!Projekt: Kohandatud kleebiste Materjal: kuld/hõbe paber Liim: Super liimi Suurus: 4CM / 5CM / 6CM / 7CM / 8CM ring Kogus: 100 Custom trükitud kuld/hõbe Veekindel, õli-tõendeid ja tilk-tõend.Suurus kuju saate saata meile oma disaini ja me printida teie jaoks.Tasuta kujundus!Teistel suurustel, palun võtke meiega ühendust hinnad!Kui sa soovi saada paki kiiremini, saate valida Ali Standard Logistika, mis hakkab laev nii kiiresti kui võimalik ja pakkuda logistika teavet järjekorras.Aeg on umbes 20-40 päeva .

Sildid: happy easter juhtudel, kohandada selge logoga kleebis, mac custom kleebis, 100pc manga kleebised, puidust sildid, etiketid, kingitused, sildid, kohandatud kingitus sildid, tesla custom kleebis, abarth 500 kleebis 3d logo, custom hõõguv kleebised.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Värv: Kuld või Hõbe
  • Mudeli Number: S055
  • Materjal: PVC
image

Anonymous

2
2023-01-02

“Kättetoimetamine oli väga kiire, 2 nädalat, nagu lubas. Kleebised olid väga ilus, hästi kohandatud, disain saadetud minu heakskiidu enne. Kvaliteet on suurepärane. Ma olen väga rahul, kauplus, tarneaeg, kvaliteet ja hind. Ei saa postitada mingeid pilte, sest see sisaldab era-aadress. ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd