Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Tabel Kaardi Omanik Silver Koht Terasest Kaardi Omanikele Fotode Toidu Märke Memo Märgib, Pulmad Restoranid Sünnipäevade

    (0) 0
(0 Arvustused)

€0.11 €0.07
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d382394

Spetsifikatsioonid: Materjal: Roostevaba Teras Värv: Hõbe Suurus :4*2.8 cm Pakend Loetelu: 1 * Asetage Kaart Seista

KVALITEETNE EHITUS.Asjatundlikult koostatud, kasutades poleeritud roostevabast terasest konstruktsioon, nende koht kaardi omanikele annab kauakestva tugevuse ja kasuta aastaid.See vastupidav materjal mahutab kuni hästi vastu igapäevane kulumine, mistõttu on ideaalne sageli külastatavates kohtades.

ATRAKTIIVNE DISAIN.Lihtne, kuid elegantne, atraktiivne "harp" disain on sujuvalt sobituda ja suurendada mis tahes decor.Lisaks poleeritud viimistlusega tõendab geniaalne sära, lisades puudutus klassi, mis heledaks mis tahes interjööri, milles.

MITMEKÜLGNE KASUTAMINE.Need tabeli number omanikud on ideaalne valik pulmad, kooli isikud, vastuvõtte ja muid üritusi.Nad on samuti võimalik kasutada buffet-lauad, restoranid, põllumajandustootja ja kirbu turud, kohvikud ja pagaritöökoda ja vaikne oksjon.

KAALUTUD ALT.Võite olla kindel, et nende number omanikud on kindlalt grip kaardid, nii et nad ei tõsta välja.Lisaks sellele, nad funktsioon kaalutud põhjad mis on valmis, et vältida nende ümberminekut üle ja aidata kaitsta tabel ja counter pinnad.

Sildid: telefoni hoidik asusa, jalgrataste hoidjad fotograafia, restorani kinkekaart, marqye koht pulm, bie mängukaardid, kaardi omanik porter, kaardi omanikule n võti, väike-kaardi hoidik 14 kaarti, suur brändi koht pulm, restoran kinkekaardid.

  • Kõrgus: 37mm
  • Base Dia: 30mm
  • Brändi Nimi: Loripos
  • Muster: Tahke Värv
  • Sündmus: Pidu
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Materjal: Roostevaba Teras

Lisa Oma Kommentaar Nüüd