Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

4tk Puidust Viking Norse Mythology Sümbolid Seina Riputamise Kodu Kaunistamiseks Loominguline elupuu Ringil Seina Riiul Art Decor

    (1) 5
(1 Arvustused)

€36.37 €18.92
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d340553

4tk Puidust Viking Norse Mythology Sümbolid Seina Riputamise Kodu Kaunistamiseks Loominguline elupuu Ringil Seina Riiul Art Decor

Bullet Punkte: 1、【Piisavalt Kodus Kaunistused】saad 4 tükki Viking seina decors, piisavalt, et täita oma nõuded erinevaid ruume, eri õõnes kujunduse teha neid hea kaunistused.

2、【Usaldusväärne ja Korduvkasutatavad】Need Põhjamaade Viikingid Rune seina decors on peamiselt valmistatud puidust materjale, kantavad ja pisar vastupidavad, ei ole lihtne deformeeruda ja murda, kerge, kuid heas korras, korduvkasutatavad pikemaks ajaks.

3、【Sobivaid mõõte】Need Viking puust märk pikkus on umbes 30 x 30 x 0,5 cm/ 11.81 x 11.81 x 0.2 tolli, sobivad mõõtmed, et see sobiks eri valdkondades oma kodus, luues loodusega kooskõlas.

4、【Lihtne Decor】saate esitatud kahepoolse teibiga kinni Põhjamaade seina kunsti seinale, lihtne ja säästab aega, nii et sa ei pea muretsema, et nad võivad hõivata liiga palju aega.

5、【Lai kasutusvaldkond】Need puidust Viikingid kodu dekoorid, mis sobib erinevate ruumide, nagu magamistuba, elu tuba, bürood, köögid, aiad, töökojad, rõdu, uuringu toad, ja nii edasi, mis näitab teie kena maitse teistele.

Kirjeldus:

Need Põhjamaade Viikingid Rune seina decors on peamiselt valmistatud, vastupidav ja usaldusväärne puidust materjale, ei ole lihtne deformeeruda ja murda, ja korduvkasutatavad pikemaks ajaks.

Kirjeldus:

Nimi: Viking Wall Decor

Materjal: Puit

Suurus: umbes 30*30*0.5 CM/11.8*11.8*0.2 tolline

Kaal: umbes 490g

Pakkeleht:

Viking Wall Decor x 4

Märkus:

Palun lubage kerge hälbe suuruse tõttu manual mõõtmise ja valgustus fotograafia võib põhjustada erinevat värvi kui reaalses elus.

Sildid: Viking Norse, keldi decor, wall decor, Wall Art, rippuvad ornament, elupuu wall decor, viking decor, baar kaunistused, viking wall decor, puidust kaunistused, molchat doma.

  • Materjal: Kaubaalused;Puidust
  • tugi: Dropshipping/Hulgimüük
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Stiil: muud
image

Anonymous

5
2022-12-21

“Jolies”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd