Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

2 Tk Kalmistu Vaasid S Memorial Kalmistu Lille Omanik Memorial Vaas Pika Kaalul Ja Äravoolu Augud Väljas Lill

    (0) 0
(0 Arvustused)

€9.95 €6.97
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d348278

Kirjeldus:

Meie kalmistu vaasid on eriline õõnes disain, hea drenaaž.Extra-pikk toetada vaia saab kindlalt fikseerida vaas muru, nii et sa ei pea muretsema, et vaas on puhutud ette tuul ja vihm.Kanda-vastupidavad, korrosiooni-vastupidav, tilk-vastupidavad ja fade-vastupidavad ja väga vastupidav.

Kirjeldus:

Nimi: Kalmistu vaas

materjal: plastmass

Värv: Must

Lille stand suurus: umbes 18*6*6cm/7.1*2.4*2.4 tolline

suurus: umbes 13,5 cm/5.3 tolline

Pakkeleht:

2tk kalmistu lill seista

või

4tk kalmistu lill seista

Märkus:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Extra-Pikk Panused: Meie kalmistu vaasid jaoks hauad on 5.3" extra-pikk traksid, mis lisab rohkem kindlalt oma muru, seista stabiilsem ja ei puhuda oma lilled sätestatud tugev tuul.

2.Unikaalne Õõnes Drenaaž Disain: Meie memorial kalmistu lill seista on eriline õõnes disain, mis talub karmi rainstorms ja hoida oma lilled püsti ja tee meie lille seista ilusam kui tavaline kooniline vaasid

3.Lihtne Kohaldada: ruudu vaas on ümmargune auk põhjas, sa lihtsalt jooksed ringi serva küünte läbi augu, nii et kaks osa kokku sobitada, siis sisestage terav pool maasse ja pane lille sees ülemise ruudu jagu.

4.Mitmekordne Kasutamine: seda saab kasutada kaunistada oma aeda, rada või koht on kalmistu täielikult väljendada oma armastust, mõtteid ja kaastunnet, et pere ja sõbrad, kes on möödunud.Sobib ka kaunistus väljas isikutele ja eriüritused, nagu memorial day kalmistu lille kaunistused, ja paraadid.

5.Pikaajaline Kasutamine: Need kalmistule lilled vaasid on valmistatud kõrge kvaliteediga plastist, vastupidav ja ilmastikukindel, tilk-tõend, fade-tõend, mitte lihtne kahju, sobib pikaajaliseks kasutamiseks.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Funktsioon: Korrus Vaas
  • Materjal: Plast
  • Stiil: Modern Stiil

Lisa Oma Kommentaar Nüüd