Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Hydra Nõela 60Pins CE-0.25mm0.5mm 1,0 mm Micro Titanium Microneedle Derma Rull Tempel Geel Toru Süst Naha Filler Face Serum

    (3) 5
(3 Arvustused)

€11.13 €9.47
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d2382

Sertifitseerimine: CE / RoHS

Nõela number 64 punkti mciro-nõela

Materjal Titaan / medical roostevabast terasest gold plating / polükarbonaadist / kõrge tugevuse silikoon nõela + klaas pudel

Värv: gold + läbipaistev

Pudeli maht: 10ml (rull pea on üldiselt kohaldatava 5 ~ 50ml blister turul)

Rakendus: absorptsioon, niisutavad, uuendamine, kokkutõmbumine poorist,

AcneScar, vares jalad, Lifting64 Mciro nõela nõuanded

Omadused:

5 suurustele siin tõhusa ja ohutu

100% täiesti uus ja kvaliteetne

Kõrge kvaliteediga microneedle süsteem

Tõhusalt parandab armid, venitusarmid, akne jne.

Soodustab vereringet ja muudab teie naha pinguta, elastne

Seda saab kasutada üle kogu keha, käed, käed, jalad, puusad, keha, kõht, nägu, jne.

Valmistatud titaanist materjali, sõbralik ja kahjutu

Puuduvad kõrvalmõjud inimese keha, palun kasutage kindlasti

Kasutades juhiseid:

1. Puhtad käed ja osa, mida tuleb ravida

2. Kasutada puhastav ja antibakteriaalne geel, et puhastada oma käsi ja nahka

3. Kasutada kuuma vett visata rull

4. Sa peaksid kasutama mõnda nahahooldustooted enne kasutamist

5. Kasutada teiselt poolt pingutage naha ja roll enne ja pärast osa tuleb heastada.Rulli 8 ~ 10 korda igas suunas.Vajutage piisavalt ja veenduge, et microneedle tungib nahka

6. Pärast ravi, sa peaksid peske ja kuivatage valtsitud osa

Ettevaatust:

1 ainult isiklikuks kasutamiseks ei jaga teisega

2 enne kasutamist naha rull sa peaksid peske käed ja muud osad

3 Haavatud nahka ei tohiks kasutada seda rull

4 ettevaatlik, kui klient on allergiline metallist

5 Lrritating kosmeetika on keelatud enne, kui naha taastamise

6 Panna, kus lapsed ei puutu

Kasutada Samm-1. Microneedling eest Trahvi Read ja Kortse Näo kortse, päike kahju, ja harvendusraie naha on peamiselt tingitud kaotus kollageeni ja elastiini.Microneedling on võimalik oluliselt parandada nende tingimuste esitamisega looduslik kollageeni ja elastiini.Selle tulemusena vähendada trahvi read, kortsud ja armid.Kogunemine kollageeni ja elastiini aitab ka tighen ja paksenema nahk.See vähendab naha õhenemine, mis on tavaliselt seotud vananemisega. 2. Naha enneaegset Vananemist, See on täpselt sarnane raviks kortse.Micro-needling takistab naha enneaegset vananemist kutsudes esile kollageeni ja elastiini kasvu.See toob kaasa naha paksenemine ja vältida jaotus kollageeni, mis võib põhjustada naha vananemist.Microneedling on võimalik suurendada tõhusust oma aktuaalne anti-vananemist toode, tõstes selle imendumist ja kontsentratsioonis nahka, seeläbi veelgi kaitstes nahka vananemist. 3. Arme Ravivad armid on kõige populaarsem teema.Microneedling on tõestatud, et parandada või isegi fade out kõige liiki armistumine välja arvatud keloid armid.Keloid armid on ebanormaalne kasv armkude, mis levib üle ülemise naha pinnale.Dermaroller saab kindlasti kasu kõigile, kes põeb varity armid, sealhulgas akne armid, operatsiooni armid ja isegi venitus.Arm kudede koosnevad ebanormaalne moodustumine kollageeni.Microneedling on võime lõhkuda vana arm kudede ja stimuleerivad kollageeni ja elastiini tootmist, mis on sarnane terve nahaga. 4. Venitusarmid Stetch kaubamärgid on sarnased armid, välja arvatud juhul, venitusarmid tekivad naha kiire venitus.Kuigi nad on karmim ravida, kui regulaarsed armid.Paljud inimesed on teatanud, et suurepäraseid tulemusi mikro-needling, kuid rohkem ravi on vajalik.Microneedling lagundab stretchmark kudede ja vallandab kollageeni kasvu.See on lõpuks vähendada või fade oma arvet selle üle, mitu ravi.Inimesed, kellel on sügavad venitusarmid, nõue 3 kuni 12 ravi ei ole ebatavaline, et näha nähtavaid tulemusi. 5. Hüperpigmentatsioon Hüperpigmentatsioon on käivitanud ebatavaline tootmise melaniini poolt ebanormaalne melanocyte.See üldiselt tekib inimestel, kellel on tumedam jume.See on tavaliselt toonud kaasa akne, haavad ja pikendada päikese käes.Micro-needling aitab vähendada hüperpigmentatsioon kadumas pealmine kiht nahka ja tekitada tavalise melanocyte.Samuti suurendab imendumist ja suurendab kontsentratsiooni toimeainete teie aktuaalne naha kergendada toote, parandada oma efektiivsust ning kiirendada tulemus.

1. Integreeritud disain, mugavam kasutada.

Võrreldes traditsioonilise microneedle kasutamise kord on vaja kohaldada asjakohaseid sisuliselt pärast microneedle on lõppenud.HR64 lihtsustab nende kahe astub ühe sammu, ja ühtlaselt kehtib sisuliselt, kasutades samal ajal microneedles.See on mugavam kasutada ning säästab aega.

2. Ühtlaselt ja suurendada imendumist.

Iga nõela võib tuua sisuliselt arvesse cortex, mis saab maksimeerida mõju sisuliselt, samas ka vähendada tarbetut raiskamist sisuliselt.Vooluhulk sisuliselt saab juhtida erinevad vajutades jõud.

3. Laialdaselt kasutatakse ning on ohutu ja efektiivne.

Sobib kõigile inimestele, saab kasutada kodus või kliiniline kasutamine.Seda on soovitatav kasutada üks kord ja tagada suuremat ohutust ja hügieeni.

Sildid: Hydra Nõela, Hydra, Tempel, rull titaani, botox süsti, süstal koos nõelaga.

  • Mitu Tükki: Üks Ühik
  • Tüüp: Tätoveering nõela
  • Päritolu: Mandri-Hiina
image

Anonymous

5
2022-10-25

“Ma ei ole kasutanud toode veel. See saabus lühikest aega Stockholmi. Pakendatud väga hoolikalt ja professionaalsust. Aitäh”

image

Anonymous

5
2022-12-15

“Jah, väga hästi! Super tähelepanelik. Volterei, et commprar nendega. Aitäh”

image

Anonymous

5
2022-11-01

“Suurepärane toode . Hämmastav kvaliteet . Väga kiire kohaletoimetamine ka . ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd