Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4

1tk 550W 1500W hambaravi Kompressori Kasutamise Kolvid Kummist Rõngas oli tasuta õhukompressor O-rõngas kanda-vastupanu varuosad

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.57 €4.45
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d10365

hambaravi Kompressori Kasutamise Kolvid Kummist Rõngas oli tasuta õhukompressor O-rõngas varuosad

Kvaliteetne, uuendada , rohkem kulumiskindel

Mõõdud: 550W silindri läbimõõt sisemine läbimõõt 63.7 mm Nahast kauss: 48*68*0.8 mm, 750W silindri läbimõõt sisemine läbimõõt 63.7 mm Nahast kauss: 49*68*0.8 mm 1100W silindri läbimõõt sisemine läbimõõt 63.7 mm Nahast kauss: 49*68*1 mm 1500W silindri läbimõõt sisemine läbimõõt 69.7 mm, Nahast kauss: 56 *74.2*1mm

Pakend: 1 tk

Üksikasjalikud Pildid

Sertifikaadid

Tasumine

T/T transfer /western union / paypalaccepted.

Müügitingimused

Rahvusvaheline Ostja-Pange Tähele, Impordi tollimaksud, maksud ja kulud, mis ei kuulu toote hind või postikulud.Need kulud on ostja vastutusel.

Palun kontrollige oma riigi tolliasutus, et teha kindlaks, millised need täiendavad kulud on enne pakkumise/buyi ng.

Tagasiside

Pakume 100% rahul oma ostuga!

Meil on postitanud positiivset tagasisidet teile ja loodan, et te teete sama meil.

Kui te ei ole täidetud mis tahes põhjusel, siis palun andke mulle võimalus ja ma teen mingeid suuri jõupingutusi, et lahendada.

Firmast COKALAADentalis professionaalne ettevõte, mis on spetsialiseerunud teadus-ja arendustegevuse, tootmise ja turustamise hambaravi seadmed.

Meie peamised tooted kuuluvad Kõrge ja Madala kiiruse handpiece, LED Kuivatamise Kerge, Scaler, Hambaravi üksuse, Arstide Tool, Õli tasuta õhukompressor, Gutta lõikur, Endodontic ravi, Intra-suuline kaamera, Micro motors -, Hambaravi-lambid, Sterilizer ja hambaravis kasutatavad tarvikud, jne, jne.

"Hea kvaliteediga, mõistlik hind ja rahuldava teenuse" on meie põhimõte.Meil on siiralt ootan koostööd ettevõtted kogu maailmas vastastikku kasulik koostöö äri hiilgav tulevik!

  • Kauba Kvaliteedi Sertifitseerimise: 3C
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi: COKALAA

Lisa Oma Kommentaar Nüüd