Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Ristkülikukujuline Vitstest Korvi Loomulik Lihtsus Käsitsi valmistatud Rotangist hoiukorv kulumiskindel suurepärane Kingitus Köök Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€5.90 €3.95
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d23660

Ristkülikukujuline Rotangist hoiukorv Leibkonna Käsitöö Kosmeetika Ladustamise Kasti Loomulik Lihtsus kulumiskindel Kook Suupiste, Jook

Funktsioon:

1.Unikaalne Disain: loomulik ja lihtne värv, disain ja lihtne ja elegantne dekoratiivne disain sobivad enamikule peredele, köögid, talud, teahouses või kohvikud.

2.Suur Valik Kodu Kaunistamiseks: Ilus ja klassikaline rotangist disain, kasutada seda looduslikku classic rotangist korvi, et luua elegantne välimus teenetemärgi stiili, lisades loomulik õhkkond, et mis tahes ruumi.Korvi on väga lihtne puhastada, lihtsalt pühkige seda niiske lapiga.

3.Hea Kingitus: täiuslik kingitus perenaine või pruut.Igaüks saab hinnata, praktilisus ja otstarbekuse selle poolt punutud rotangist ostukorvi.

4.Lai Valik Kasutusalad: See punutud korvi, igapäevane hoidmine ja ekraan.See on väga sobiv pannes toitu, jooke, kohvi, teed, veini, koogid, magustoidud, suupisted, kuivatatud puuviljad, või kosmeetika jne.elutuba, magamistuba või köök.

5.Rahulolu Garantii: püüame pakkuda igale kliendile kõrgeimal tasemel klienditeenindust, et teil on meeldiv ostu kogemus.Kui teil on mingeid küsimusi, päringuid või abi vaja, võtke julgelt meiega otse ühendust võtta.

Kirjeldus:

Päritolu: Mandri-Hiina

Värv: Nagu näha

Suurus:

S: Umbes 20x13x7.5cm/7.87x5.11x2.95inch

M: Umbes 25x16x8.5cm/9.84x6.29x3.34inch

L: Umbes 30x19x9.5cm/11.81x7.48x3.74inch

Materjal: Rattan

Märkus:

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Rotangist Korvi

  • Kasutamine: Neatening/Ladustamine
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Tüüp: Hoiustamise Korve
  • Funktsioon: Varuta, Öko-Sõbralik
  • Mudeli Number: Hoiustamise Korve
  • Materjal: Wicker

Lisa Oma Kommentaar Nüüd