Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Lõbus Reisi Kompressiooni Kott On Kiire, Mugav Ladustamise Kott Nailon, Topelt Kiht Kaasaskantav Korraldaja Kotid Sorteerimine Multifunktsionaalne Kott

    (3) 3.33
(3 Arvustused)

€17.17 €8.59
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d30702

Lõbus Reisi Kompressiooni Kott On Kiire, Mugav Ladustamise Kott Nailon, Topelt Kiht Kaasaskantav Korraldaja Kotid Sorteerimine Kott

Märkus:

Sõbrad, pange tähele, et seda toodet on 1 tükk/set, mitte 3-osaline komplekt.Kui teil on vaja määrata, 3 (S+M+L), palun osta 3 tk

Kui soovite osta tooteid erinevates värvides ja suurustes, palun lisa ostukorvi kõigepealt ja siis ühendada makse kokku

Selle minimalistliku välimuse säilitab tasakaalu funktsionaalsus ja esteetika.Pakendis on rohkem kui sa arvad, et on võimalik!

TheCompression Pouchis täiuslik reisi aksessuaar.Iga pakendi kott kasutab azippered compression systemto koondada oma riided andmaximize oma spaceby 60%, säästes teie pakkimise ajal.

Kui uniquepartition designcan poest riideid (puhas, määrdunud, märg, kuiv), rätikud jne.mida saab hõlpsasti kasutusele võtta seljakott ja käru puhul nii, et ta hoiab teie pakkimine korraldatud eraldi.

Peamised Omadused

Sektsiooni Ladustamine-kahepoolne kihid saab eraldi puhaste ja määrdunud riided tagada, et riided on korralikult organiseeritud.Pack rohkem riideid arvesse vähem ruumi.

Suure Mahutavusega -10L, et 21L tihendatud, saate seda kasutada, et salvestada särgid, aluspesu, sokid ja muud reisi-käik, puhkus, reisimine, ärireis, liigub ladustamine, pere ladustamine.

Veekindel ja Vastupidav -kompressiooni kott on valmistatud kõrge kvaliteediga vastupidavast nailonist materjal, mida saab kanda tugeva veekindlus.Stiilne ja kortsudeta vastupidav ehitus, veenduge, pika tööea.

Lihtne Teha -suur suurus on ainult 200g, seda saab kergesti kasutusele kõik seljakotid või kohvrid pärast tihendamist.Korraldada oma äri või puhkuse eesmärgil reisivad pakkimine rõivad ja aksessuaarid korralikult sees oma kohver ja seejärel laadida need otse teie kummut sahtli.

Travel Tips

Kirjeldused

Toote Kaal

S: 180 G

M: 190G

L: 200G

Toote Suurus

(L x W x H)

S: 30 × 20 × 2 cm

M: 37 × 27 × 2 cm

L: 41 × 31 × 2 cm

Pakendi Sisu

Reisi Kompressiooni Kott × 1

Värv

Roheline, sinine, must, hall

Materjal

Nailon

Võimsus

S: 10L

M: 16L

L: 21L Märkus

Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv kuvatakse pilt.

Tänu manual mõõtmise, palun võimaldavad kerget mõõtmine kõrvalekaldeid.

Märkus:

Sõbrad, pange tähele, et seda toodet on 1 tükk/set, mitte 3-osaline komplekt.Kui teil on vaja määrata, 3 (S+M+L), palun osta 3 tk

Märkus:

Sõbrad, pange tähele, et seda toodet on 1 tükk/set, mitte 3-osaline komplekt.Kui teil on vaja määrata, 3 (S+M+L), palun osta 3 tk

Sildid: klein kott, paded reisikott, bruins bean kott tool, söödav ladustamise kotid, kotid maamees, reklaami nailon kott, kott luggages reisi, multifunktsionaalne reisi korraldajale, maya jooga matt, neweer kaamera kott.

  • Muster: Kolme-mõõtmeline Tüüp
  • Tüüp: Ladustamise Kotid
  • Kasutamine: Multi-Eesmärk
  • Funktsioon: Öko-Sõbralik, Kokkuklapitavad, Varuta
  • Vorm: Koti Pakkimine Tüüp
  • Mudeli Number: Lõbus Reisi Kompressiooni Kott
  • Kuju: Ristkülikukujuline
  • Kohaldatav Ruum: garderoob
  • Materjal: nailon
  • Kogus: 1 tk
  • CN: Guangdong
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • nimi: Kiire, Mugav Ladustamise Kott, Nailon Double Layer Kaasaskantav Korraldaja Kotid, Sorteerimine Kott, Sorteerimine Multifunktsionaalne Kott
image

Anonymous

1
2022-07-25

“Ostja beware - pilt ja kirjeldus on TAHTLIKULT EKSITAV. Hind on ühe PUNKTI, mitte 3-osaline komplekt, nagu iga pilt ja kirjeldus. Maksin $16.99 3 tükki, teine müüja - neil oli sama pilt, et see eksitav müüja kasutab. Teiste müüja sain kõik 3 tükki.”

image

Anonymous

4
2022-08-19

“Suurepärane kate riided, mis on valmistatud hea kangas, aga väga nõrk rauast klambrid lukuga, lukud on erinevad”

image

Anonymous

5
2022-10-04

“Suurepärase juba השתמשתי kaks korda reisil לחו ", et”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd