Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

HUAWEI FreeBuds 5i Tõsi, Traadita Bluetooth-Kõrvaklapid Aktiivne Müra Tühistamise In-Ear Ühendus Versioon Bluetooth Kõrvaklapid

    (0) 0
(0 Arvustused)

€190.39 €89.48
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d203230

HUAWEI FreeBuds 5i Tõsi, Traadita Bluetooth-Kõrvaklapid Aktiivne Müra Tühistamise In-Ear Ühendus Versioon Bluetooth Kõrvaklapid

Uus Huawei freebuds 5i

Hi-Res kõrge resolutsiooniga heli kvaliteedi l, 42dB multi-mode müra vähendamise l Täielik stseeni seadme ühendus.

Trendide ja moe

Tõlgendada trendikas disainilahenduste paindlik kõverad.Saare sinine ja tähtedevahelise must õrn tekstuur nagu veeris,ja värske ja brigh keraamiline valge nagu veeris,ja värske ja brigh ceranmic valged nagu valge jade,tuua kahekordne mõju visioon ja touch ja pildista sulle kasuks vaid ühe pilgu.

Täisekraani müra vähendamine,reguleeritav juures on

Proovige müra vähendamine,tasakaalustatud müra vähendamise ja kerge müra vähendamine.Kolm müra vähendamise režiimid saab valida iseseisvalt.Whetherit on lärmakas airport station,elav tänav restoran,või suhteliselt vaikne kontoris ja kodus,siis võib leida mõne sobivama,Varjatud režiimis.

Hi-Res kõrge resolutsiooniga heli quatity

Sisseehitatud 10mm moving coil üksus, millel poiymer komposiit diafragma,kolme-frenquency tasakaalustatud,kuohunta ja võimas trummid,šokeeriv,sobib paremini kuulata pop-muusika.Ta on saanud Hi-Res sertifitseerimise,on naine frequency response valikut,ja teeb koostööd high-definition lossless audio allikatest, et pakkuda täis-link kõrglahutusega heli kvaliteet.Pakub erinevaid EQ korrigeerimised kokku sobitada erinevaid stiile kuulates ja pakkuda oma armastatud heli.

Dual-mikrofon kõne müra vähendamine,selge lauseid

Kui helistamine, see toetab dual mikrofoni müra vähendamise kõnede jaoks,ja see on ka õnnistatud AI närvivõrgus suurendamise algoritm ekstrakti inimeste hääled mürast, et teha oma häält selgemaks.

Smart ühendus,katkematu voolu

Huawei Freebuds 5i saab ühendada kaks seadet samaaegselt ilma ülemineku edasi-tagasi,ja toetab ühendus varlous seadmed, nagu TV.PC,tabletid ja mobiiltelefonid Bluetooth-ühenduse funktsioon.Kui kasutate ARVUTI-või videokonverentsi,helina mobiilne telefon heliseb,koputage kaks korda,ja peakomplekti saab kiiresti vastata.

Kõik stseenid on omavahel ühendatud,vaikiv mõistmine

Läbi audio ühendus center Aruka Elu App,saate hallata seadmed, mis on ühendatud peakomplekt,ja saab ka kiiresti swith vahel mitu seadet läbi App.

Koos laadimise kasti kuulamise aeg masin

Kõrvaklapid on koos laadimise kasti avab tp 28 tundi muusika kuulamist,Just avastasin, et unustasid küsida, kui sa minema?Aku laadimine 15 minuti jooksul saate esitada muusikat 4 Tundi.Kas te töötate iga päev või läheb läbi vaba aja veetmise nädalavahetustel,Huawei freebuds 5i on kaasas te.

Low-latency mäng,master rütmi

Tänu chip tulemuslikkuse parandamise ja optimeerimise algoritm,kui latentsus on nii madal kui 94 ms", mis võimaldab teil "heli", kui sa olid stseenis on alati ahne rütm, mäng ja muretu.

Sa ei pea võtma oma mobiiltelefoni tihti,lihtsalt kontrollida, peakomplekt,ja te võib jõuda erinevate funktsioonide juures ühe nupuvajutusega,ning te saate ka kohandada oma lemmik tegevuse.

Raske kaal,kerge disain

Kerge disain kõrvaklapid on kergem ja lühem;pehme silikoon kõrvatropid,see on õrn ja naha-sõbralik;3 earplug suurused on saadaval mugav seljas.

Huawei Arukas Elu

Võite alla laadida HUAWEI Smart Elu APP (ühildub HarmonyOs I Android I iOS13), lülitage müra vähendamise kontrolli ja touch režiimi teie HUAWEI FreeBuds 5i juhtmeta peakomplekt, leida mugav kuulmine, lihtsalt huvitavaid funktsioone ootavad teid avastada.

Saade iga hetk elu

Huawei Muusika pakub suur hulk sisu, nagu raamatukogu kümneid miljoneid laule, populaarne esitusloendeid, eksklusiivne veerud, audio-raadio Hi-Fi ultra-selge heli kvaliteediga laulud, jne.", personaliseeritud teenuseid, nagu panoraam multi-channel, töötab muusika, helinate ja kostüümid, kasutajaid on alati võimalik Nautida kvaliteetset muusikat kõikjal, igal ajal.

Sildid: kõrvaklapid, juhtmeta kõrvaklapid, huawei freebuds pro, huawei earbuds, AU, xiaomi flipbuds pro, Tarvikud, oppo ametlik pood, huawei freebuds4, Kõrvaklapid.

  • Stiil: In-ear
  • Omadused: Mikrofoniga, Aktiivne Noice Tühistamine
  • Brändi Nimi: Huawei
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: CE
  • Teatis: Traadita
  • Earcups Tüüp: Poolavatud
  • Traadita Tüüp: bluetooth
  • Bluetooth Versioon: 5.1
  • Funktsioon: HiFi Kõrvaklapid
  • Aktiivne Müra Tühistamise: Jah
  • Laadimise Meetod: Laadimise puhul
  • Pakett Nimekirja: Kasutusjuhend, Laadimise puhul, Laadimiskaabel
  • Vocalism Põhimõte: Dünaamiline
  • On traadita: Jah
  • Helitugevuse Reguleerimine: Jah
  • Kontrolli Nupp: Jah
  • Mikrofoniga: Jah

Lisa Oma Kommentaar Nüüd