Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Ehtne Nahk Kate Airpods Pro 2 aku Laadimine Kasti Juhtmeta Bluetooth-Kõrvaklapp Puhul Airpod pro juhul 2 põlvkonna Konks

    (1.00) 5.00
(0 Arvustused)

€20.78 €14.34
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d204731

Ehtne Nahk Kate Apple Airpods Pro 2 aku Laadimine Kasti Juhtmeta Bluetooth-Kõrvaklapp Puhul Airpods pro juhul 2 põlvkonna Konks

Me ainult müüa nahast juhul, kõrvaklapid ei kuulu komplekti.

VALMISTATUD HULL HOBUNE COWHIDE NAHK

Märkus:

Kui teil on vaja graveerida,palun tohi jätta sõnumi tellimuse või öelda meile, kui lõpetada makse,muidu, et saab välja saata ilma, graveerimine.Loodan, et saate mõistmist.Suur tänu!

Palun loe järgnev hoolikalt läbi:

1. Kui see vedada?

Tavaliselt, pärast seda, kui makse on tehtud, siis me laeva kauba jooksul 1-2 tööpäeva (48 tundi).Kui teil on vaja mingit soodne ja kiire tarneaeg, palun võtke meiega ühendust.Me võtame teiega ühendust niipea kui võimalik.

2. Kas on olemas meetmed ja keelatud tegevused jaoks ehtne nahk?

Vältida pesemist vältida tule, vihm ja päikesevalguse, niiskuse ja putukate, vältida ülekaalulisust, vältida kokkupuudet teravate esemete ja kemikaalide

3. Toode on kriimud, armid või liim, on see vastuvõetav?

Kuna kott on valmistatud looduslikust cowhide.Iga toode on unikaalne.Mõned nahad on originaal kriimustuste ja armid.See näitab ka seda, et toode on valmistatud tõeline materjale.Ainult tõeline esimene kiht cowhide on õnn saada "armi." Armid on badge kangelased!Käsitöö professionaalsed käsitöölised, mõnikord võib esineda liimi, palun mõelge enne tellimuse.

4. On tekstuuri ja värvi, mis on vastuolus pildil?

Korpus on valmistatud looduslikust cowhide.Kui cowhide on sama, mis inimese naha.Nahk on iga lehm on erinev värv ja tekstuur nahk pind on erinev.Mõned osad on isegi segada natuke tume koht.Need on normaalsed nähtused, sest loomulik Nahk ei ole täiesti ühtlane ja veatu nagu kunstlik nahk.Kuid enam kasutada aega, siledam ja pehmem pind cowhide.

5. Sa ei hulgimüügi või otse kohale?

Meil on otsene tarnija nahast kott tootjad, meil on suur lao, me võtame vastu hulgimüügi tellimusi või üleandmise nimel, aktsepteerivad väikeste tellimuste ja nr minimaalne tellimuse kogus.Palun võtke meiega üksikasjad koostöö.

6. Mida ma peaksin tegema, kui aeg osta garantii läheneb?

Kui teie ostu kaitsmise aeg on otsas, palun võtke meiega ühendust laiendada tarneaeg ja kontrollida oma tellimuse jälgimine, et vältida oma raha jõudmist, minu kontole.

7. Kui ma ei ole rahul toote, ma saan selle tagasi?

Me võtame kasu ja täielik tagasimaksed, alates 7 kuni 15 päeva alates päevast, element, palun võtke meiega ühendust enne saatmist selle tagasi või lahkumisel negatiivne tagasiside.Kaubavedu on ostja poolt tasutud.Me ei võta vastu objekte kahjustada inimeste tegevused.

Need riigid toetavad tasuta aruanded (Ameerika Ühendriigid, Kanada, Austraalia, Suurbritannia, Prantsusmaa, Hispaania, Saksamaa, Venemaa, Brasiilia, Iisrael, Lõuna-Korea, Saudi Araabia, AÜE, Poola, Holland, Itaalia)

8. Müüja tooted ja teenused on väga hea, kuidas anda hea kommentaar?

Viis tärni on meile väga oluline, ja teie rahulolu on meie suurim eesmärk.

Palun võtke meiega ühendust enne lahkumist 1-3 tähte, oleme valmis, et lahendada oma probleeme igal ajal.tänan teid väga.Palun võtke meiega ühendust kui teil on küsimusi.Iga toodet meie pood on hoolikalt disainitud ja toodetud.Palun olla kindel, et osta.

Rohkem tööstusdisainilahendused

Sildid: kate.

  • Toote Tüüp: Kõrvaklapid Juhtudel
  • Mudeli Number: CF1162-pruun
  • Materjal: 100% Ehtne nahk
  • Pakett: Jah
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Värv: pruun/punane/sinine/kohvi
  • Tüüp: Kõrvaklapid Protector Juhtudel
  • Ülikond: airpods pro 2
  • Tarvikud: sisestage chian
  • Brändi Nimi: KONTAKTID, PERE

Lisa Oma Kommentaar Nüüd