Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Biewer Resuable Karbi Naiste Lekkekindlad Yorkshire ' I Terjer Koer Termilise Külmik Toidu Isoleeritud Lõuna Kott Lapsed Kooli Lapsed

    (1) 3
(1 Arvustused)

€8.42 €5.48
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d19543

Lõuna kott on valmistatud kõrge tihedusega oxford kangast ja paks alumiiniumfoolium.See hoiab teie toidu lahe või soojas umbes 4 tundi.See hoiab teie toidu värske ja maitsev.See on parem ja värskem külmutada ja jää pack.

Toote toimivuse: veekindel, niiskuskindel, hingav, kulumiskindel.Kerge, paksenenud käepide, täiendatud kulumiskindel sile tõmblukk, lihtne puhastada.Saate panna oma telefoni, rahakoti, võtmed, kaardid, laadijad, väikesed salvrätid ja muud väikesed asjad selles 8x5 tolline ees tasku.

Kohaldatava stseen: Lihtne kasutada, nagu lõuna kott, piknik kott, toidupoed kotti või fooliumis.Unisex lõuna pakki on mitte ainult sobib töö ja kolledži, vaid ka väljas tegevusi nagu kalapüük, matkamine, piknikud, ja rohkem.Te võite võtta seda kontor, päev reisid, randa ja sport.Või pakendi tervislikke suupisteid perega või nautida ülimeeldiv pühapäev piknik.

Juhised Pesemise Kohta: Käsi Pesta, Mitte Masinaga Pestav, Ei Rauast, Mitte Valgendi, Vastupidav.

Spetsiaalne märkus: See suurus andmed on normaalne nähtus, mis on tingitud erinevatest mõõtmismeetoditest, ja viga on sees 1-2cm.

Sildid: Karbi, lõunasöök kott terjer, scottie koer, kott, kutsikas lõuna kott, lõunasöök tassima.

  • Päritolu: Hiina (Mandri)
  • Materjal: Oxford Riie
  • CN: Fujian
  • Disain: Oxford kangast ja Paks Alumiiniumfoolium
  • Stiil: Kaasaskantav Suupiste Kott / Lunch Kott
  • Sulgemise Tüüp: tõmblukk
image

Anonymous

3
2022-11-09

“KENA, AGA VÄGA VÄIKE”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd