Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Valmis Rassi Pliiats Juhtudel, Tüdruk, Poiss, Suur Võimsus Risti Krossi Bituumen Bike Elu Pen Kott, Karp Kirjatarvete

    (0) 0
(0 Arvustused)

€10.87 €5.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d35473

Toote andmed

【Suure mahutavusega】:suurus on 8.3 x 3.7 x 2 cm / 21×9.5×5cm.Ruumikas ruumi kustutaja, klammerdaja klambrid, pliiatsid, värvipliiatsid, kustutuskummid, sulepead, pliiatsid, joonlauad jne.Mõistlik ja teaduse partitsioon, nii et kõik teie esemed on koht, hüvasti räpane!

【Kõrge Kvaliteedi】:Pliiats juhul on valmistatud vastupidavast kõrge tihedusega oxford.Pliiatsi puhul on ühe peamise tasku lukuga sulgemist, lihtne avada ja sulgeda.Üks võrgusilma tasku peal, ja üks eemaldatav keskel sahtel koos 4 pliiats pilud.

【Multifunktsionaalne】:See pliiats juhul ei ole mitte ainult sobib pliiatsid, kuid võib ka kasutada nagu kosmeetika kott, käsitöö kott, reisikott, 3C toote kott ja nii edasi.

【Ideaalne Kingitus】:pliiatsi Puhul on fantastiline kingitus õpilased, õpetajad, kolleegid või sõbrad.Vanemad võivad anda sellele oma lapsi nii, nagu sünnipäeva kingitus või kool start-kingitus.Õpetajad võivad anda see, et üliõpilaste lõpetamise kingitus või auhind.

【Klienditeenindus】:Teie rahulolu on meie prioriteet number üks!Kui teil on mingeid küsimusi selle penaali, palun võtke meiega ühendust.Me luban, et annan teile 100% rahuldav lahendus.

Sildid: pliiats juhtudel.

  • Peamine Materjal: Polüester
  • CN: Fujian
  • Päritolu: Hiina (Mandri)

Lisa Oma Kommentaar Nüüd