Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kerge süsinikkiust Maantee Jalgratas Pudel Omanik Jalgrattasõit MTB Maanteel Jalgrattaga veepudelit Omanik Hammas Puuri Jalgratta Tarvikud

    (0) 0
(0 Arvustused)

€3.81 €2.67
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d141290

Kerge süsinikkiust Maantee Jalgratas Pudel Omanik Jalgrattasõit MTB Maanteel Jalgrattaga veepudelit Omanik Hammas Puuri Jalgratta Tarvikud

Omadused: 1. See on ehitatud kerge, termiliselt töödeldud või töötlemata alumiinium

2. See on ainult umbes 29g (1 oz.).

3. Ovaalse kujuga ja ergonoomiline disain, mis aitab tugevdada selle hoidke seda all, hoides pudelit kindlalt paigas, pakkudes samal ajal lihtsat juurdepääsu ratturid.

4. See on suurepärane ratsutamine linna või universaal.

5. See on ideaalne neile, kes tahavad stiilne puuri, et kergendada oma koormust nagu nad sõita.

SELLE TOOTE KOHTA:

Kuidas erinevat kas standard jalgratta pudel puurides olema?

Vastus on üsna palju.Kõik sõltub sellest, millist materjali on kasutatud ja tootmisprotsessi.On odavalt tehtud pudel puuri painutada ja crack kui liiga palju jõudu rakendatakse.

Meie praktiline disain ja kõrge kvaliteediga alumiiniumist pudel puurid siis hoidke kindlalt kinni oma vee pudelid lubades neid libisema ja sealt kergesti.Nad on tugevad, kuid see on võimalik manipuleerida kuju, et muuta see sobib erineva suurusega vee pudelid.

Andmed:

Ultra õhuke ja stiilne pudel puuri on kergem Spider-BX on pudel puurid, kaaludes vaid 29g, valmistatud kerge termiliselt töödeldud alumiinium.Muud pudel puurid tavaliselt kaalutakse alates 40g et 70g.Pudel puuri on kerge, kuid ikka on jõudu regulaarselt pudel puuri.Ovaalne ja ergonoomiline disain, mis aitab tugevdada selle hoidke seda all, hoides pudelit kindlalt paigas, pakkudes samal ajal lihtsat juurdepääsu ratturid.See on suurepärane ratsutamine linna või universaal.

Kaalub ainult 29 grammi, see on ideaalne neile, kes tahavad stiilne puuri, et kergendada oma koormust nagu nad sõita. 2 läikiv viimistlus süsiniku muster valge ja 2 matt viimistlus must ja hõbe oleks lihtne sobitada bikes kõik värvid.

Tehnilised andmed:

Materjal: termiliselt töödeldud alumiinium plaat

Kaal: umbes 29 g (1 oz.)

Mõõtmed: umbes 4.5" x 3" x 3.5"

Märkus: ei ole töötlemata või maastikul ratsutamine

Sildid: 6ft linnu puuri, giulietta linnu puuri, complemwntoa linnu puuri, liberta linnu puuri, caturra linnu puuri, prantsuse linnu puuri, suurim lind puuris maailma, rahvuslind puuri, savannah linnu puuri, apple linnu puuri.

  • Kaal (g): muud
  • Päritolu: Mandri-Hiina

Lisa Oma Kommentaar Nüüd