Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Sest PS2 mängukonsooli 64M Mälu Kaardi Mängimine Andmete salvestamine Memory Expansion Kaardid Sony Playstation 1 PS2 Must Mälukaart

    (0) 0
(0 Arvustused)

€2.84 €2.33
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d13557

Mälukaardi PS2 mängukonsooli 64MB kiire Mälu Laiendamine Kaartide Mängimine Andmete Salvestamise Must

Kirjeldus:

Sest PS2 mälukaart on pühendatud mälukaardi PS2 mängu konsool, mis on kooskõlas kõik mängud, mis on pühendatud mäng arhiivi.

Rakendus: PS2 mängukonsooli pühendatud mälukaart, ühildub PS2 mudelid kõik.

Juhendamine: Lihtsalt sisestage mälukaart koht, kui mälukaart on sisestatud masin, tavaliselt siis, kui mäng on läbi või MÄNGU ÜLE, mäng küsib, kas salvestada.

Nii et avage mälukaardipesa on omakorda mängukonsool, kui sa ei taha, et pane mängu plaat, ja siis seal on 2 ingliskeelseid sõnu välja mõne aja pärast, siis valige esimene sõna sisestada.

Kui olete sisestanud, näed mängu salvestusikoon.Kui soovite kustutada, vajutage klahvi X ajal ikooni.Pärast nupu X, seal on kaks eesti valikud: KOPEERIMINE ja KUSTUTAMINE: Kui valite KOOPIA, mängu rekord on kopeeritud mõne teise mälu.Mälukaardile, valige KUSTUTA mängu salvestada.

Umbes PS2 mälukaart pesemine: Vastavalt meie kogemustele, on kolm situatsiooni, mis on pesta kaart

1. Ühendage see sisse toide piisavalt voolu või pinge madal pärast ümberkujundamise.Lahendus: osta trafo, mis on tagatud, et stabiliseeruma 100v ja toide on soovitavalt 100w (50w sest ps2 on keskmine võimsus on tegelikult kõrgeim peaks ületama 50w) kõige mugavam on otseselt pistik 110v...võite kindel olla, et seal ei saa kunagi olla probleem.

2. Mälukaarti ei ole sisestatud kindlalt käivitamisel (see võib lõin enne sisselülitamist) või mälukaart on lõin ajal käivitamist protsessi lugedes mälu.Liikuv mälu kaart.

3. Gold finger mälukaardil on tikitud või määrdunud.Lahendus: Kasutada pesemine õli ära pühkida gold finger osa puhas.Tegelikult on need kolm tingimust on ebatõenäoline ps ja juhtub edasi, ps2, sest mälu.Kaart on suure võimsusega ja kiire edastamise kiirus, nii et see vajab stabiilse ja piisava pinge allikas ja hea kvaliteediga edastamine circuit nagu arvuti.

Kirjeldus:

Suurus: 55*40*6mm/2.17*1.57*0.24"

Kaal: 12g

Pakendi suurus: 70*70*10 mm/2.76*2.76*0.39"

Pakendi kaal: 15g

Märkus:

Ärge lülitage välja mälukaardile, samas kui seda kasutatakse mälu (muidu olemasolevate arhiiv võib hävitada).

Tänu eri jälgida ja valguse mõju, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv näitas pilte.Aitäh!

Palun lubage 1-2cm mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

1 x Mälukaardi

Sildid: playstation 1 mälukaardi fmcb, ps 3 mälukaardi adapter, banner mängimine, ano mälukaart, sony playstation 1 osad, müts ps2, playstation 1 gum, lego video mängu konsool, playstation 1 vidin, memorie kaardi ps2.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Mudeli Number: Mälu
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub
  • Brändi Nimi: ALLOYSEED

Lisa Oma Kommentaar Nüüd