Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

1920*480HD IPS Ekraan Temperatuuri Kontroll Dünaamilise Kuva Töölaua AIDA64 Reguleeritav Heledus Jaoks Vaarika Pi Arvuti

    (3) 4.33
(3 Arvustused)

€81.32 €72.37
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d59475

Link on erinevad ekraani suurused valida, malle võib kõik saadetakse, siis palun vali vajalik tugi ekraan

Vaikimisi toimetaja on must, siis võib jätta sõnumi minuga, kui teil on vaja valge

Paigaldamine ja seadistamine juhendaja: https://www.bilibili.com/video/BV1yQ4y1P7C5/ Teha ja muuta juhendaja mall https://www.bilibili.com/video/BV1bt4y1y7hX/

Toode: Te võite mõelda, et see lihtsalt väike ekraan (on) Saab kasutada nii live broadcast sekundaarse ekraani, et vaadata tulv saab panna töölauale VÕI juhul vaatamiseks arvuti reaalajas temperatuuri ja sageduse ja muid parameetreid saab vaadata online-õppetunni TV mängides mänge

Arvuti temperatuuri monitoring丨Voltage丨Fan rotatsiooni‖Mängu FPS

Seda saab kasutada ka tavalise ekraani, et vaadata televiisorit, vaadata live broadcast, mängida mänge jne.Ei järelevalvet hõivata arvuti ressursse?Tarkvara, mida kasutatakse, et ajutine kontroll on AIDA64, mis võtab väga väike aju ressursse, nii et pole vaja muretseda, mis mõjutavad arvuti jõudlust Ning see toetab automaatne käivitus järelevalve buutimisel, ei ole vaja avada brauseri jälgida tahan, et see sees juhul Jah, jälgida saab panna kuhugi, kui see on paigutatud nii, siis on soovitatav osta HDMI Koos DuPont toide rida, millega meetodit saab non-marking kahepoolne teip, või tagasi vastu Zhongyuan lamp seisukohta ei ole vaja muretseda probleeme nagu ei loomist, ja seal on õpetused spetsiaalselt salvestatud riistvara paigaldus, video-ja järelevalve template paigaldamine, Kuidas paljud järelevalve mallid on olemas?On nad ette?Seal on ligi 10 horisontaalne ja vertikaalne ekraani malle tehtud suus, ja malli konfiguratsiooni faili on ajakohastatud tasuta, kui ostate ekraani.

Sildid: temperature controller, lcd ac, pow pow, aida64 led-ekraan, vaarika pi 35 lcd ekraan, määratlemata püksid, w vaarikas, alles arvuti, ekraani aida 16, opcom opel flash, 10 lauaarvutid.

  • Brändi Nimi: Nvarcher
  • Mudeli Number: IPS HD
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub
image

Anonymous

5
2022-07-31

“Kiire kohaletoimetamine prantsuse postitus! Super Ekraani 1920X480, ma ei installinud Aida 64 50 €/aasta .... I installitud tasuta PC järelevalve tarkvara, mis teeb töö suurepäraselt: KÜLGRIBA DIAGNOSTIKA. Super Täielik, kõik läheb: CPU freq, temp, % CPU ja individualiseeritud südamed JÄÄR % kasutada, kinni, vaba GB Freq GPU, Vram, temp jne jne Ketaste: % Koormuse korral, mida kasutatakse vaba GB, kiirus lugemine/kirjutamine Võrk: IP, sissetuleva ja väljuva oja. Nii Super täielik. Disain on super lihtne ja lihtne lugeda: valge kirjalikult sinise taustaga, mõned graafika baarid, kasutades plaate. Kokkuvõttes: see on suurepärane ja see on tasuta!”

image

Anonymous

5
2022-10-03

“Esiteks, toimetatakse Melbourne, Austraalia 12 päeva jooksul, mis on fantastiline. Ekraan töötab korralikult. Ostsin musta šassii, raam ja see on väga hästi ehitatud. Näeb välja väga hea. Ekraani kvaliteet on suurepärane. Kaablid on antud tõelise Samsung kaablid (USB-ja HDMI -) siltidega. Kvaliteet on geniaalne. Mul on see ühendatud kohandatud AIDA64 paneeli ja see näitab ilusti.”

image

Anonymous

3
2022-10-10

“Kas sa arvad, et vene Loch ei märka, või võtta lahti pakkimata video? Ja ma ei kaota, ja võtta maha, saad vaidluste! Mõtle, mida sa saadad.”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd