Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Kaitsev Silikoon Kate ja kandekott jaoks Tamagotchi Pix koos kaelapaela kinnitamine Sünnipäeva Kingitused Lastele(Ainult Juhul Kaas)

    (2) 5
(2 Arvustused)

€16.69 €15.03
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d126579

Kaitsev Silikoon Kate ja kandekott jaoks Tamagotchi Pix koos kaelapaela kinnitamine

Märkus: See lisaseade on Tamagotchi Pix ainult, mitte teistele mudelitele Tamagotchi seadmed

--------------------------------------------------------------------------------------

【Ühilduvuse】Kaitsev kandekott ja silikoonist kate on kooskõlas Tamagotchi Pix Kaamera Interaktiivne Virtuaalne Lemmikloom.

【Max Kaitse】Silikoon kate hoiab teie lemmikloom mäng masin nullist-vaba, kui sa mängida või salvestada, kandekott on spetsiaalselt ette nähtud Tamagotchi Pix koos/ilma silikoon katte, nii on võimalik tõhusalt neelavad mõju ja vähendada kahju, mis on põhjustatud juhuslik kukkumine, hoida oma lemmiklooma masin heas korras, kui mängid või reisivad ja ladustamine.

【Ultra Portable&Naudingut】, Et juhul kaasas ronida karabiin klamber ja randmepael, lihtne käsitseda, kui nad reisivad või ladustamise, silikoonist kest on kaasas üks ilus sõrme kaelapaela kinnitamine, suunatakse teid paremini mängida tunne ja kogemus.

【Kõrge Kvaliteedi】Armas kandekott on valmistatud kõvast EVA, purustada vastupidavad, kui nad reisivad ja ladustamine, kest on valmistatud pehmest silikoonist, mis annab teile pehme tunne.

【Pakett】Ainult Kõva kandekott koos karabiin klamber, Silikoon Katte sõrmega kaelapaela kinnitamine, pet masin ei ole arvestatud.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sildid: ripats tamagotchi, accepterch juhul, mansi juhtudel, joypad nintendo lite lüliti, üpp playstation 5, nintend lüliti reisil juhul, määratlemata püksid, algupärasel pandora box, nintend lüliti lite juhul poiss, flash psp.

  • include3: kaelapaela kinnitamine
  • include2: kandekott
  • Brändi Nimi: ticosan
  • Include1: Silikoon Kate
  • Mudeli Number: pix
  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Mark/Mudel: Puudub
image

Anonymous

5
2022-10-15

“Täiuslik Aitäh ”

image

Anonymous

5
2022-10-15

“täiuslik, aitäh ”

Lisa Oma Kommentaar Nüüd