Pilt 0
Pilt 1
Pilt 2
Pilt 3
Pilt 4
Pilt 5

Jahutusventilaator seista PlayStation 5 konsooli ja PlayStation 5 Digital Edition konsool, dual töötleja laadimisjaama jaoks PS5

    (0) 0
(0 Arvustused)

€24.34 €14.60
Värv:
Kogus:
Saadaval
Laevandus: Tasuta

SKU: d137732

Kirjeldus:

Kõik-ühes-vertikaalne hoidik: vertikaalne häll ventilaatori PlayStation 5 konsooli ja PlayStation 5 Digital Edition, dual laadimine häll jaoks PS5 kontroller koos 4 adapteriga klemmid ja 3 USB HUB sadamates.Multifunktsionaalne ladustamise toetus 15 PS5 mängu kaardid, PS5 remote media häll ja peakomplekt. (Kõik konsooli ja töötleja ei kuulu.)

Dual Control Laadija koos LED-Indikaator: See laadimine häll jaoks PS5 saab tasuta 2 PS5 kontrollerid samaaegselt koos 4 adapteriga terminalid.LED indikaator, annab teile teada, kui aku seisund kiiresti.Aku punane tuli ja muutub roheliseks, kui see on täielikult laetud.Sisseehitatud smart protection kiip, et kaitsta oma kontrolli vastu, ülem -, ülepinge, ülekuumenemise, tulekahju või tekitada lühise laadimise ajal.

Uuendatud Jahutus Süsteem: PS5 jahutusventilaator Omanik on 2 tükki 3000RPN kiire Jahutus Ventilaatorid aitab teil hoida oma konsooli lahe ja rahulik mängides mänge.Metallist alus disain aitab ka saavutada kiire jahutamine.Kõrge soojushajutamise tõhusust saab parandada elu oma PS5 konsooli.Märkus: ventilaator on lüliti funktsiooni sisselülitamine fännid ja nööp on samaväärne toite märgutuli ilma lüliti funktsioon.

Ruumisäästlik disain: See PS5 töötleja laadimisjaama võtab vertikaalne positsioneerimine disain, et vähendada oma hõivatud ruumi, suurendades horisontaalse ruumi, et hoida mängu ala organiseeritud, säästes palju ruumi, et hoida oma PS5 konsooli/kontrollerid, ja see on super lihtne seadistada ja kasutada.Hüvasti jama lauamäng.

Multi-Funktsioon laadimisjaama: Vertikaalne häll on kooskõlas PS5 konsooli ja PlayStation 5 Digital Edition.Varustatud 3 hub sadamates (2 USB-A väljund pordid ja 1 väljund C-tüüpi port), mida saab mugavalt kasutada, kui laiendada mängu kontrollerid ja muud USB-seadmed.

Märkus: Pikendatud USB port ei toeta andmesidet.

Tehnilised andmed:

1. PS5 digitaalne versioon / optilise draivi versiooni vastuvõtva universaalne multi-function alus

2. Koos laadimise indikaator, see on lihtne kindlaks teha, laadimise oleku ajal laadimise protsessi.

3. Varustatud spetsiaalse kontakt-tüüpi adapteriga, nr ühendus laadimiseks.Võta see ja pane seda igal ajal, väga mugav kasutada.

4. Varustatud kõrvaklappide hoidik, kõrvaklapid saab panna lihtne juurdepääs.

5. Dual fännid võivad jahtuda ja hajutada soojuse vastuvõtva.

6. Varustatud mängu plaadi rack, mis mahutab 15 mängu plaate.

Komplekti Kuulub:

1*baas

1*konsool

1*kruvi

Sildid: naha ps5, telefon ps5, hd kaamera ps5, fänn ps5, mänguasi ps5, tassi ps5, ps5 dvd, led ps5, kasti ps5, pildid ps5.

  • Päritolu: Mandri-Hiina
  • Ühilduva Mark/Mudel: playstation 5
  • Mudeli Number: Eest PS5 Vertikaalne jahutusventilaator Seista
  • Sertifitseerimine: Puudub
  • Brändi Nimi: centechia

Lisa Oma Kommentaar Nüüd